free simple site templates

Szárnyak 7

BÍBOR KÖR ANYAGOK
SZÁRNYAK SOROZAT
7. SHOUD
– ADAMUS főszereplésével, Geoffrey Hoppe közvetítésében

2018. március 3-án.
www.crimsoncircle.comFONTOS MEGJEGYZÉS: Ez az információ talán nem számodra készült kivéve, ha teljes felelősséget vállalsz az életedért és a teremtéseidért.


* * *
Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain. (a közönség tapsol) Köszönöm.

Vegyünk egy jó mély lélegzetet, ahogy elkezdjük ezt a Shoud-ot! Ez a Shoud sok értelemben különbözni fog az eddigiektől, de talán nagyon nagy jelentősége lesz számodra az idő haladtával.

Ez a Shoud a valódi nagyrabecsülése az ember és a Mester között fennálló mély és igaz kapcsolatnak. Itt vagytok ti, emberek – akár személyesen Colorado-ban, akár online néztek most minket, akik rengeteg sok mindenen mentetek keresztül, azok az emberek, akikről a múlt alkalommal beszéltem. Elmondtam, hogy a Bíbor Kör eljutott erre az elképesztő pontra, ami annyira nagyon káprázatos, hogy emiatt még a Bíbor Tanács is megváltozott. Azok miatt az emberek miatt, akik olyan sok mindent elviseltek, és mégis kitartottak a saját belső tudásuk mellett az út során. Ami most itt van nekünk ebben a Shoudban ebben a hónapban ez a valódi, tudatos és igaz kapcsolat az ember és a Mester között.

A Mester sokáig csak egy elmélet volt. Beszéltem már a Mesterről abban az értelemben, hogy ő az összes létidő bölcsessége. De mégis, a Mester pusztán csak egy elmélet volt sokak számára. Gondolkoztál a Mesterről. Próbáltad emberivé tenni a Mestert, de most mindannyiótok számára elérkezik az a pont, hogy a Mester nemcsak, hogy itt van, de el is kezded meghallani a Mestert. A Mestert te hívtad be az ember házába, a hétköznapi életedbe még régebben, aztán meg azon tűnődtél, hogy „Vajon valaha is fel fog bukkanni a Mester? Most akkor mi fog történni? Mi ez a bölcsességnek nevezett dolog?” De ma nagyon valóságos lesz ez a kapcsolat közötted és a Mester között, ahol is elkezded meghallani a Mestert, talán nem szavakban, amihez eddig hozzá voltál szokva, hanem a szívedben és a lelkedben hallod őt, ahol többé már nem gondolkozol azon, hogy „Hol van ez a Mester, akiről Adamus beszél? Vagy csak más emberekhez szól?” most már nagyon is tudatában leszel a jelenlétének.

Akkor vegyünk most egy mély lélegzetet itt az ember és a Mester napján, ami többé már nem csak egy elképzelés, hanem hozzuk is azt be ide, egyenesen az életedbe. És ez egyáltalán nem olyan lesz, mint amit az ember elvárna, vagy amire az ember egyáltalán vágyna, hogy szerinte milyen lesz. Más lesz. És talán pont ez az egyik oka annak, hogy miért telt ez olyan sok időbe vagy, hogy miért nem voltál eddig ennek a tudatában. Mert ez számodra pusztán egy filozófiai vagy intellektuális elképzelés volt és ez most valósággá válik.

Azért mondom ezt, mert látom hol van az energiátok és tudom, hogy ez időnként még mindig kihívást okoz számotokra. Azért mondom ezt, mert megtörtént a Bíbor Tanácsnak ez a fajta újra szerveződése. Mostanában elmondtam, hogy a Bíbor Tanácsból 1300 tag eltávozott, hogy tovább dolgozzon emberekkel és a többi birodalomban is, továbbra is arra a tanításra összpontosítson, amit a Bíbor Tanács mindig is végzett. És most, ami megmaradt a Bíbor Tanácsból, az összes entitás és angyal, mind csak titeket támogatnak. Csak titeket. És nem másokat, akik más dolgokat tesznek, akik most mennek keresztül a felébredésükön, vagy akiket más birodalmakban tanítanak. Akik megmaradtak, azok most már csak titeket támogatnak. Rátok szentelik az erőforrásaikat. Erre azt kérditek, hogy „De mégis, mit fognak tenni? Mikor fognak bejönni?” Nos, erről majd egy másik Shoudban fogunk beszélni.

Vegyünk itt, ebben a Shoudban most egy jó mély lélegzetet! Ez az, amikor a Mester itt van, és te meghallod a Mestert. Vegyél egy jó mély lélegzetet, és egyszerűen engedd ezt meg!

Már alig várom, hogy visszatekinthessünk erre a Shoud-ra – talán egy év múlva majd meg is tehetjük – visszatekintünk rá és azt mondjuk, hogy „Talán az volt a fordulópont. Talán a Mester itt volt, csak soha nem hallottam meg, soha nem éreztem igazán a Jelenlétét. De egy nap végre átléptem azon a küszöbön, és megengedtem ennek a bekövetkeztét.”

Tehát, jó mély lélegzet!

Akkor kezdjük is a Shoud-ot a megszokott résszel. Ma ezt egy kicsikét másképpen fogjuk csinálni. Megkértem Cauldre-t, hogy készítsen jó diákat! (nevetés) Ez talán soha, de soha többet nem fog megtörténni egyetlen összejövetelünkön sem, de ma nagyon sok mindent át szeretnék venni veletek. És túl sok lett volna mindezt felírni a táblára Ísza drága Lindájának, a másik dolog pedig az, hogy ezt dokumentálni szeretném számotokra, amit majd ki is nyomtathattok magatoknak, és rátehetitek az asztalotokra, vagy bárhová, ahova ezeket manapság ki szoktátok tenni, de a lényeg az, hogy ki tudjátok ezt majd nyomtatni magatoknak. (Kérlek menjetek az ingyenesen letölthető anyagok oldalra és keressétek az Utazásotok – ’Your Journey’ című anyagot.)

Amiről ma beszélni fogunk, az nagyrészt csak egy összefoglaló. Nincs benne semmi új. Nincsenek benne hatalmas háttérinformációk vagy felismerések, vagy ilyesmi, hanem egy összefoglalója annak, ahol most tartunk. Mégis arra kérlek mindannyiótokat, akik ma részt vesztek ezen a Shoudon, vagy akár, ha ezt majd később nézed meg, hogy add ehhez hozzá a saját energiádat, hogy újra össze tudjuk kötni a menyország és a Föld birodalmát egymással. Add hozzá a saját energiádat ahhoz, amiről ma beszélni fogok, hogy ez így aztán mindannyiunké lehessen.

És tényleg elég sok diánk van a mai napra. Nem túlságosan kedvelem a diákat, mert veszít valamennyit a jelentéséből azzal szemben, mint amikor ez leírása kerül. De annak érdekében, hogy haladni tudjunk a mai napon… ó, csodálatosan szép a kézírásod (Lindénak). Igen.


Shaumbra bölcsesség – 1. rész

Tehát mielőtt belefognánk ebbe az egészbe, kezdjük a napot a Shaumbra Bölcsességgel!

LINDA: Ó, jaj!

ADAMUS: Igen, Linda kérlek, vidd körbe a mikrofont! Tudod, mi következik.

LINDA: Ó, igen, igen.

ADAMUS: Az következik, hogy felteszem a kérdéseket, ti pedig megválaszoljátok azokat. És kezdjük is rögtön azzal a kérdéssel, amit a múlt hónapban tettem fel nektek. Mi az érdekes kapcsolat Nikola Tesla és Elon Musk között? Mi a kapcsolat közöttük?

Menj, és add körbe a mikrofont Linda, hadd lássuk meg, ki az, aki kitalálja a kapcsolatot. Egyre csak tovább adogatják a mikrofont. (nevetés) Ez nem egy forró krumpli, hanem egy mikrofon. Mi a kapcsolat Tesla és Musk között?


HORACE: Szerintem Elon Musk ugyanonnan származik, ahonnan Tesla.

ADAMUS: Ugyanabból az Én Vagyok-ból. Ugyanarról a létezőről, ugyanarról a lélekről van szó?

HORRACE: Igen, ugyanarról a lélekről.

ADAMUS: Oké, oké.

HORACE: Ezt érzem.

ADAMUS: És miért érzed ezt?

HORACE: Mert mondhatni egyforma az energiájuk.

ADAMUS: Aha, jó. Nézzük csak meg őket! (egymás mellé lett téve a fényképük)

LINDA: Nem is!

ADAMUS: Az egyik nagyon jól öltözött, a másik pedig pólót visel. Az egyik úgy 100 évvel ezelőtt élt, a másik pedig nagyon is ma él.

HORACE: Igen.

ADAMUS: Mégis azt gondolod, hogy ugyanaz a lélek mind a kettő?

HORACE: Igen.

ADAMUS: Jó. Rendben.

HORACE: Ez az érzésem.

ADAMUS: Oké, rendben. Jó. A Shaumbrák esetében nincsenek rossz válaszok, de csakis egyetlen egy helyes válasz létezik. (nevetés) Igen. Megtennéd, hogy felállsz?

KERRI: Ö….

ADAMUS: (belekortyol a kávéjába és elkezd köhögni) Ez meg mi? (nevetés)

KERRI: Egyértelműen rossz kávé.

ADAMUS: Te jóságos ég! Én egy frissen főzött, kézzel készített, meleg, forró cappuccinóra számítottam….

KERRI: Elromlott a kávégép.

ADAMUS: Elromlott a kávégép. Mi a gond a technológiával? (nevetése) És senki sem vette a fáradtságot, hogy elmenjen és hozzon nekem egy finom kávét valahonnan máshonnan? Csak úgy mondom. (a közönség reakciója, hogy „Óóó!”) Nem! Nem, nem, nem, nem, nem.
KERRI: Sandra….

ADAMUS: Oké, tudom…

KERRI: …nem jól végezed a munkádat.

ADAMUS. Tudom én hol tartotok. Oké.

LINDA: Csak elterel ezzel az egésszel.

ADAMUS: Persze.

LINDA: Csak időt ad neked a válaszra.

KERRI: Tudom! Tudom! Mind a ketten felemelték az ujjukat a levegőbe, majd kinyerték onnan a dolgokat, és itt leföldelték.

ADAMUS: Mit vettek ki onnan?

KERRI: Klassz dolgokat.

ADAMUS: Klassz dolgokat. (nevetés)

KERRI: Igen.

ADAMUS: Akkor mondjál nekem erre egy klassz példát!

KERRI: A klassz autót!

ADAMUS: A klassz autót.

KERRI: Amit aztán kiküldtek az űrbe!

ADAMUS: Aha.

KERRI: Igen.

ADAMUS: És Tesla…

KERRI: Képzeld csak el, a földönkívüliek látják majd, ahogy az ott repked.

ADAMUS: Na, igen, képzelem!

KERRI: Ez klassz!

ADAMUS: Tesla csinált egy autót?

KERRI: Nem, azt Elon Musk csinálta.

ADAMUS: És ennek mégis mi köze van Teslához?

KERRI: Hát mind a ketten ugyanazt csinálták. (Kerri beteszi az ujját a szájába, majd feltartja a levegőbe, mintha így érezné a szellőt) És azt mondták, hogy „Á! Minden ott van!”

ADAMUS: Minden ott van.

KERRI: És ezt be lehet ide hozni.

ADAMUS: Oké.

KERRI: De a jobb oldali fickót (Tesla) megszégyenítették, megítélték és kinevették a kortársai. A baloldali fickó (Musk) pedig nagyon király.

ADAMUS: Ó, őt soha nem…

KERRI: És dögös szupermodell barátnői vannak.

ADAMUS: ...ítélte el senki.

KERRI: De vele is zsarnokoskodtak, és vele sem bántak jól, de ez csak még jobban felszította a belső tüzet benne!

ADAMUS: Igen!

KERRI: És aztán…

ADAMUS: Ó, remélem ezt vette a kamera, mert amikor azt mondtad, mondd el még egyszer azt, amit a belső tűzről mondtál.

KERRI: (színpadiasan) Az felszította benne a belső tüzét! (nevetés) Ez komoly.

ADAMUS: Csak vicces, ahogy az energiád felfénylik, amikor ezt mondod….

KERRI: Tudod, hát sugárzom.

ADAMUS: Igen, ez így van.

KERRI: Látod?

ADAMUS: Igen.

KERRI: Igen!

ADAMUS: Igen, ez káprázatos.

KERRI: Kíváncsi vagyok, hogy mások is látják-e ezt, mert ezen dolgozom.

ADAMUS: Jó. (még nagyobb nevetés) De nem kell ezt ennyire nyíltan a tudomásukra hoznod, hogy ezen dolgozol. Mert ezzel…

KERRI: (nagyon színpadiasan) Most már sugárzom az erőt! Mindenemmel!

ADAMUS: Vedd lejjebb egy kicsit azt a hangerőt! (taps) Jó.

KERRI: Ez az, ahogy…

ADAMUS: Jó volt.

KERRI: Lekapcsolták a mikrofonomat!

ADAMUS: Nem, nekem tetszett.

KERRI: Leállítottak – jól van.

ADAMUS: Ilyen ez a technológia.

KERRI: Jól van.

ADAMUS: Oké, Tehát mind a ketten… (Adamus utánozza Kerrit, ahogy a mutató ujját kiveszi a szájából és feltartja a levegőbe) …ezt csinálták.

KERRI: Igen, pontosan.

ADAMUS: Oké.

KERRI: Én miért nem tettem ezt?

ADAMUS: Ez lett volna a következő kérdésem.

KERRI: Ó, hát én nem megyek ki a mosdóba.

ADAMUS: Miért nem tetted ezt meg te is?

KERRI: De megtettem, megtettem.

ADAMUS: De most komolyan, tedd meg!

KERRI: Én is csináljak egy autót?

ADAMUS: Nem….

KERRI: Én nem…

ADAMUS: Nem, hanem ezt… (kiveszi a mutató ujját a szájából, és feltartja a levegőbe) …és aztán…

KERRI: A saját magam módján ezt teszem.

ADAMUS: Igen.

KERRI: A magam módján.

ADAMUS: Oké.

KERRI: De nem az ő szintjükön. Nem.

ADAMUS: És miért nem?

KERRI: Mert nem értek a fizikához.

ADAMUS: Nem is kell hozzá értened.

KERRI: A matekhoz sem értek.

ADAMUS: Nem is kell hozzá értened. Tényleg nem. Az az egyik olyan dolog, ami olyan sok embert visszafog. – „Nos, nekem nincs hátterem abban a dologban.” – De az nem számít. Ha egyszer megérted….

KERRI: (félbeszakítja) Jó ideig próbáltam rejtőzködni.

ADAMUS: Elnézést.

KERRI: Jaj, bocsánat.

ADAMUS: Ha egyszer meg lesz az alapvető megértésed az energia működéséről, akkor nem is kell, vagy nem is szabad, hogy mindent tudjál a fizikáról, mert meghaladod azt a tudat és az energia alapvető működésének a megértésével.

KERRI: Energia, igen.

ADAMUS. Igen, jó. Köszönöm.

KERRI: Ez volt a helyes válasz, ugye?

ADAMUS. Oké. (kiveszi az ujját a szájából) Ez lesz az új Shaumbra jel. (nevetések) És legyél biztos benne, hogy a mutatóujjadat használod erre. (még több nevetés)

LINDA: Elnézést kérek, amiért egy ilyen félénk személyt választottam.

ADAMUS: Kérek még pár választ.

SHAUMBRA 1: (férfi) Érdekes, tudtam, hogy engem fogsz választani.

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 1: Igazából engem is díjra jelöltek Elon Musk mellett.

ADAMUS: Ó! És milyen díjra?

SHAUMBRA 1: Azért a munkáért, amit az újfajta internetes munkámmal tettem.

ADAMUS: Ó, hát ez igazán pompás! Kérünk egy tapsot neked. (a közönség tapsol)

SHAUMBRA 1: Nem, az Én Vagyok. Nem én. Az Én Vagyok, nem én. Én csak szolgálok. Tehát én azt gondolom, hogy mind a ketten a Szíriusz csillagrendszerről érkeztek, és egyszerre, egy időben léteznek.

ADAMUS: Oké.

SHAUMBRA 1: És én is azt hiszem, hogy ez a kettő valójában egy és ugyanaz a személy.

ADAMUS: Ugyanaz a személy. Jó.

SHAUMBRA 1: Én ezt így látom.

ADAMUS: Ez tetszik nekem.

SHAUMBRA 1: Akkor jó!

ADAMUS: Tényleg tetszik. Még kérek egy pár választ!

LINDA: Rendben, átszaladok a terem másik végébe.

ADAMUS: Ó!

TAD: Ki kell majd mennem a mosdóba. (nagy nevetés) Pedig tényleg megcsináltam a házi feladatomat ezzel kapcsolatosan. És tényleg nem tudtam valami sokat egyikőjükről sem a nevükön kívül. De én is ugyanarra jutottam, amit Horace mondott. Azt gondolom, hogy ugyanabból a …egymás reinkarnációi, ugyanaz az élet, ugyanaz az energia, ugyanazok az emberek.

ADAMUS: Ühüm. Mind a ketten férfiak.

TAD: Helló fiúk!

ADAMUS: Igen.

TAD: Egyenesen rám néz. Nahát!

ADAMUS: Ó, pont téged néz!

TAD: Mindegy.

ADAMUS: Oké.

TAD: Ez volt az érzésem.

ADAMUS? Nagyszerű, rendben. Még kettőt kérek.

LINDA: Oké.

ADAMUS: Még kettőt kérek! Tényleg érezzetek bele ennek a két úriembernek az energiájába!

LARRY: Mind a ketten teljesen kivételes dolgot tettek a saját társadalmukban.

ADAMUS: Igen, igen, ez jó. És van valami korábbi vagy jelenlegi kapcsolat közöttük?

LARRY: Energia értelmében igen, de nem hinném, hogy ugyanarról az entitásról lenne szó.

ADAMUS: Oké, jó.

LARRY: Mert nagyon különböznek egymástól. Tesla a saját kora szabványai szerint őrültnek, bolondnak számított.

ADAMUS: Igen.

LARRY: Musk-ról ezt nem lehet elmondani.

ADAMUS: Elárulok egy apró kis titkot – ami nagyon is igaz, bár egy kis nevetésre fog okot adni – Musk-nak nagyon jó PR emberei vannak. (aminek a célja: a hírnév gondozása) (Linda kuncog)

LARRY: Teslának pedig nem voltak ilyen emberei.

ADAMUS: Teslának nem voltak ilyen emberei. Tesla elismerte élete későbbi szakaszában, hogy kellett volna, hogy legyenek olyan emberei, aki szétterítették volna az üzenetét helyette. Nem volt valami jó… egy szinten képes volt a szocializációra, de nem volt valami jó PR szakember. És amikor ezzel próbálkozott – megpróbálta ezt egyedül megtenni – akkor elég arrogáns volt. Nem mintha bármi baj lenne ezzel. (nevetések) De ez egy nagy különbség a két ember között.

LARRY: Igen.

ADAMUS: Abszolút. Igen. Jó. Minden oké. Még egyet kérek! Még egy valakit!

LINDA: Itt van pont előtted.

ADAMUS: Ó, az a tekintet! Remélem a kamera felveszi!

DENISE: Csodálatos mikrofon.

ADAMUS: Igen. Te milyen kapcsolatot látsz kettejük között?

DENISE: Musk egyenesen rád néz, és azonnal kapcsolódik a lelkeddel. Legalábbis szerintem.

ADAMUS: Nikola is ugyanezt teszi.

DENISE: Azt akarod ezzel mondani, hogy a két ember egy és ugyanaz?

ADAMUS: Olyan képek ezek tudjátok, hogy bárhonnan is nézed őket, olyan, mintha egyenesen téged néznének.

DENISE: Tényleg, most egyenesen téged néz.

ADAMUS: Oké. De energetikailag hogyan kapcsolódnak egymáshoz? (Denise szünetet tart)

Csak találj ki valamit!

DENISE: Belementek az egyedi énjükbe, és előhozták azt, ami ott volt a lelkükben.

ADAMUS: Jó.

DENISE. Új technológiákat, vagy bármit, valami újat, amit még nem tapasztaltunk meg.

ADAMUS: Jó. Oké. Igen.

És egyébként tudod, néha, amikor körbe adjuk a mikrofont, és az hozzád kerül, rögtön előtte azt gondolod: - Jaj, remélem Linda nem nekem adja ide a mikrofont! – de ez olyan, mint amikor a piros lámpa kialszik, és persze, hogy neked fogja adni a mikrofont. A másik dolog pedig az, hogy ilyenkor nagyon mentálisak lesztek azonnal. Ez egy fajta reflex, egy reakció, egyfajta túlélési reakció: - Ó! – mentális leszel, de akkor meg az energia megreked, elakad, mi pedig itt éppen a szabadon áramló energiákról beszélgetünk. Ilyenkor csak találj ki valamit! És az elméd azt fogja gondolni: - Ó, ez csak egy rakás lószar! De rá fogsz jönni, hogy ez lényegében…

LINDA: Egy rakás micsoda? (nevetések)

ADAMUS: Nem törvényes. (még több nevetés) De valójában tényleg nem te találod ki, hanem az történik, hogy átugrod az elmét, amikor azt mondod: - Jól van, akkor csak kitalálok valamit. – Amikor ezt teszed, akkor igazából belemész egy magasabb tudatosságba, a gnosztodba, és talán nem leszel azt képes azonnal szavakkal kifejezni, de legalább bekerülsz az energia áramlásba. Ezért is mondom mindig azt, hogy találj ki valamit, mert ezzel megkerülöd az elmét, és megengeded magadnak, hogy bele menj a gnosztba. A probléma pedig az, hogy megkaptad a mikrofont, és nagyon jó dolgokat tudnál mondani, de leblokkoltad azt. Nagyon mentális lettél. Pontosan akkor.

DENISE: Lefagytam.

ADAMUS: Igen, lefagytál, leblokkoltál. De több ilyen szituációval is fogsz találkozni – és ez mindannyiótokra vonatkozik – nem azzal, hogy Linda odaadja neked a mikrofont, hanem azzal, hogy hirtelen történik valami, és neked ott azonnal döntést kell hoznod, vagy mondanod kell valamit, vagy tenned kell valamit, és olyankor leblokkolsz, elakadsz. Az energia tényleg nagyon vicces ilyenkor – vagy inkább az a vicces, ahogy az emberek eddig kezelték az energiát – ami aztán csak leblokkolódik, elakad, és ilyenkor mondd azt, hogy „Csak kitalálok valamit.” – És erre a kis elméd meg azt mondja majd, hogy „Ezt csak kitalálod. Nem is igaz.” Pedig ez valójában sokkal igazabb annál, mint amit az elmédből akartál volna mondani. Sokkal igazabb, mert most a gnosztodban vagy. És az elméd még mindig küzd ezzel, és megpróbálja a megfelelő szavakat kimondani, de te legalább már túlléptél ezen. És elárulom, hogy gyönyörű dolgot készültél mondani. Nem tudtad a szavakat, de benne voltál az energiában, és aztán megérkezett a mikrofon, te pedig lezárultál.

Most már annyira ebben vagyunk benne, hogy megtanuljuk – ó nem, ez nem tanulás – hanem megengedjük magunknak, hogy dolgozzunk az energiával. És ahogy már korábban is elmondtam, semmit nem kell ehhez tudnod a fizikáról, és remélem, hogy nem is tudsz róla semmit, mert az csak jól összezavarna. Nem kell intellektuálisnak lenned. Az összezavarna. Az energiák alapvető megértése fel fog téged villanyozni. De a lényeg az, hogy ott voltál. Ott voltál. Bízz meg magadban kedvesem! Ó, rendben.

LINDA: Még egyet?

ADAMUS: Igen, még egyet.

LINDA: Oké.

ADAMUS: Igen. Crash! Te vagy az!

CRASH: (Dave, a fotós) Valóban.

ADAMUS: Mindig ott van valami az arcod előtt. Soha nem látlak. Ja, hogy a kamera takarja el az arcodat!

CRASH: De most nincs itt.

ADAMUS: Igen, azt látom.

CRASH: Igen. Pontosan.

ADAMUS: Teljesen eltűnt rólad a kamera?

CRASH: Nem, nem. (nevetések) Az energetikai lenyomatok megmaradtak. Szerettem volna kérdezni tőled valamit, ami személyes jellegű kérdés Mark Twainnek – Samuel Langhorne Clemens-nek – Nikolával való találkozásairól a laboratóriumban. Nézegettem az erről készült képeket, és szeretnék erről többet tudni, mert úgy tűnik, eléggé magával ragadott téged ez az egész dolog. Még a Tesla féle tekercseléssel is ezt tapasztaltad…stb.

ADAMUS: De ahhoz, hogy válaszoljak a kérdésedre, előbb neked kell válaszolnod arra a kérdésre, hogy mi a kapcsolat Tesla és Musk között!

CRASH: Lélek kapcsolat van köztük, de azt már nem állítom 100%-osan, hogy Tesla tért vissza Elonként.

ADAMUS: Rendben.

CRASH: De…

ADAMUS: A reinkarnációra gondolsz?

CRASH: Annak a léleknek nagy és jelentős része…

ADAMUS: Igen.

CRASH: ...szerintem ott van Elonban Nikolából.

ADAMUS: Jó, rendben van. Mind jó válaszok voltak, de egyik sem volt teljesen helyes. (nevetések) A válasz nagyon egyértelmű és nyilvánvaló, legalábbis számomra.
Szóval az történt, hogy Tesla és Musk is mindketten álmodók és látnokok, és ami különbözik bennük… Amiben Tesla különbözött Edisontól az az, hogy Edison feltaláló volt. Nagyon gyakorlatias volt. Tényleg nem volt annak a szintnek még a közelében sem, hogy álmodó és újító legyen, és egy olyan inspirált személy legyen, mint Tesla.

Tesla, ahogy erről a múlt hónapban már beszéltünk, 100 évvel megelőzte a saját korát, vagyis jóval megelőzte a saját korát, ezért rettenetes frusztráció volt számára végig menni ezen az egészen. Megértette az elektromos áram vezeték nélküli továbbítását, vagyis a vezeték nélküli energiát. Jelenleg mindenféle kábelek, vezetékek lepik el a bolygót az energia továbbítása céljából. Ő ezt már akkoriban értette, ami lényegében nagyon egyszerű. Elképesztő, hogy az égvilágon senki nem értette ezt meg. Hogy miért? A bolygó nem állt készen. A tudatosság nem állt erre készen. Nagyon megelőzte a saját korát. És ahogy már említettem, nagyon rossz munkát végzett a saját maga PR-jára vagy kapcsolat szervezésére vonatkozóan. És volt még egy másik hatalmas problémája is. Hogy micsoda? A másik nagy problémája a… (valaki azt mondja, hogy „A pénz”) Igen, a pénz volt. A pénz.

Ideje nagy részét a pénz kergetésére fordította. Edison hamar kiárusította, de voltak nagy támogatói is a munkájában, így egy bizonyos pont után Edison pénze nem jelentett már problémát. Tesla egyedül akarta ezt megcsinálni, de nem nagyon értett az üzlethez. És mivel eléggé a fellegekben járt – azt hitte, hogy a pénz majd csak úgy ott lesz, de ez soha nem történt meg. És olyan dolgokat tett, amik a gyakorlati üzlet szempontjából nem bizonyultak túl okosnak. Sok munkáját nem védette le, nem szabadalmaztatta, amit meg kellett volna tennie, de úgy gondolta, hogy ez csak bürokrácia, ami a háta közepére sem hiányzott, és különben is sokba kerültek volna ezek a szabadalmaztatások.

Káprázatos elképzelései voltak a repülőgépekről meg a robotokról 1892-93-ban. Jóval azelőtt, hogy ez bárkinek is eszébe jutott volna, és itt most nem a propelleres gépekről van szó, hanem ami turbinával rendelkezik. Nagyon is érette a turbinák erejét.

Pénz problémái voltak, ami tényleg megakadályozta abban, hogy elvégezhesse azokat a kísérleteket, amiket tényleg meg szeretett volna tenni. Sokkal, de sokkal több munkát el tudott volna végezni, mint amit megtett. És tényleg ő volt az – és ezért elismerést érdemel – aki elhozta az elektromos áramot mindenki otthonába az AC – váltóáram segítségével, amiért nem kapta meg a neki járó elismerést. De pénz problémái voltak, és ez volt az, ami megakadályozta abban, hogy elvégezhesse azt a munkát, amit meg akart tenni.

(Adamus szünetet tart, és sokatmondó pillantást vet a közönségre, páran nevetnek) Nem hangzik ez kicsit ismerősen?

SART: Mire gondolsz?

ADAMUS: - „Mire gondolsz?” – Hát igen. (még több nevetés) Megelőzte a saját korát, ahogy ti is mindannyian. Ahogy a múlt hónapban mondtam, ti vagytok a tudat Teslái. Pénz problémája volt, ami megakadályozta abban, hogy tényleg el tudja végezni a munkáját.

Persze ezen vitatkoznak a túloldalon, hogyha meg lett volna rá a pénze, az hogyan változtatta volna meg a bolygót? A bolygó vajon készen állt először is a vezeték nélküli energia továbbítására? Ami azt jelenti, hogy nincsenek elektromos kábelek, huzalok, vezetékek. Minden vezeték nélküli. A bolygó akkoriban vajon készen állt-e arra a fajta utazásra, ami nem autóval történik, hanem valódi elektromágneses járművel? Mert Tesla ezt mind értette. És ez előbb vagy utóbb meg fog érkezni ide, erre a bolygóra, ez a nem szennyező, energiát nem vedelő, elektromágneses szállító jármű. Ő ezt értette, legalábbis a látomásain keresztül. Értette, hogyan kell ezt megcsinálni. Csak nem volt meg hozzá a pénze, hogy elvégezhesse az ezzel kapcsolatos kísérleteit.

Még egy másik dolgot is értett, és mi pedig azon tűnődünk, hogy a bolygó vajon készen áll erre vagy nem? Megértette azt, hogy az energia szabad, és mindenki számára egyaránt elérhető. Mindenki számára mindenhonnan. De még senki sem érzett ebbe bele, senki nem fogta még ezt fel. A bolygó készen áll erre? A bolygó készen áll erre? Készen áll a bolygó a vezeték nélküli energia továbbítására, az ingyenes, szabad, bőséges és nem szennyező energiára? Készen áll erre a bolygó? Ezen eltűnődik az ember. Szerintetek a bolygó készen áll erre? (valaki azt mondja: - Igen! - valaki más pedig azt, hogy: - Ez is jó móka lesz!) Igen, igen.

És nem akarom azt mondani, hogy erre vonatkozóan létezik helyes vagy téves válasz. Ez sok beszélgetés és sok vita témája. Vannak olyanok a bolygón, akik erre készen állnak – mint ti, és még mások is – nos, mindannyian. Ti készen álltok erre, de ugye itt szabad, ingyenes energiáról van szó, a vezeték nélküli energiáról – és vegyünk mondjunk egy olyan személyt, aki antidepresszáns gyógyszert szed, tehát elég ehhez egyetlen egy személy, aki egy kicsiként kattant – és ugyanez a helyzet a fegyverekkel, és minden mással is – nos elméletileg mindenki tarthat fegyvert gyakorlási célból, de elég egyetlen egy személy – és jelenleg ez a dilemma van jelen a bolygón. Mert ez itt van. És Tesla ezt értette, tudta. 100 évvel megelőzte a saját korát.


Adamus válasza a Tesla és Musk közötti kapcsolatra

Tehát akkor mi folyik most Tesla és Musk között? Két különböző Én Vagyok-tól, két különböző Lélektől származnak. Egyáltalán nem egymás reinkarnációi. Tesla nem inkarnálódott azóta, amióta eltávozott 1943-ban, 86 éves korában. Lényegében szegényen és magányosan halt meg. És azért beszélek erről, mert nagyon sok hasonlóságot és kapcsolatot látok Tesla és közöttetek, egészen egy határig. Látom, hogy egy briliáns látnok volt. Ott volt benne a tudása. Tudó volt. Folyamatosan látomásai voltak. Nem az elméje volt az, ami folyamatosan járt, zakatolt. Rá volt hangolva egy tudati áramra, ami mindig ott volt. Nagyon korán megtanulta, hogy ne zárja azt ki, ne hagyja azt figyelmen kívül.

(szünet, ahogy Adamus megint sokatmondó pillantást vet a közönségre)

Megengedte azt. Persze ez időnként kicsikét az őrületbe kergette, mert ez állandóan keresztüláramlott rajta. Nehezen tudott megmaradni egy projektnél, mert több száz projekt áramlott keresztül az ő kreatív forrásán.

86 évesen halt meg, és az emberi énje azt érezte, hogy nem végzett jó munkát. Igazából elég keserű volt. Nagyon nagyra tartotta Thomas Edisont. Egy ideig együtt dolgoztak. De Edison kihasználta őt, és azt érezte, hogy Edison nem volt valódi látnok, csak egy feltaláló volt, csak egy mérnök volt. Edison elképesztő dolgokat tett, de nem rendelkezett azzal a látomással, mint a drága Tesla.

Tehát amikor Tesla átkelt a túloldalra a II. Világháború kellős közepén, tudta, hogy ki tudott volna fejleszteni olyan fegyvereket, amik sokkal hamarabb véget vetettek volna a háborúnak. De nem hallgatta meg a Hadügy Minisztérium. Olyan dolgokkal állt elő – amik nagyon egyszerűek, és mindössze az energia használatával – mert tényleg nagyon értette az energiát – a frászt hozták volna a bolygón bármilyen ellenségre. A háború kellős közepén kelt át a túloldalra, és azon a ponton tudta, hogy jóval megelőzte a saját korát, és hogy ezeknek a dolgoknak – és ez egy kicsit furán fog hangzani – hogy ezeknek a dolgoknak az volt a sorsuk, hogy ne működjenek. Úgy értem, ez akár működhetett is volna, de azt mondta, hogy túlságosan megelőzte a saját korát. A bolygó tényleg nem állt erre készen. Azt mondta, hogy „Amikor a bolygó készen fog erre állni, akkor megkeresem azt a megfelelő személyt, aki majd csatornázni fog engem, akivel majd össze tudok kapcsolódni.” – És ezt jól mondtad. (Adamus ezt annak a személynek mondja, aki válaszolt neki) Aki majd csatornázza őt.

Akkor most térjünk rá Elon Musk-ra, aki Afrikában született. Sok nehézségen ment keresztül, amíg felnőtt. Nem volt könnyű élete. Olyan 3-4 éves korában kezdett el entitásokkal beszélgetni, úgy értem tudatosan beszélgetett ezekkel az entitásokkal.

(megint szünetet tart, és megint sokatmondó pillantással méregeti a közönséget)

Csakhogy ő ezt nem blokkolta ki. Sőt, nagyon is élvezte. Tudod, olyan volt ez neki, mint egy barát. És ő ezt megengedte. És amikor ezt elmesélte másoknak, akkor azt mondták rá, hogy teljesen megbolondult, de ő akkor is tovább folytatta ezeket a beszélgetéseket az entitásokkal, mert nagyon élvezte az egészet.

Nagyon gyors, fürge észjárású volt, de ismételten szólva Elon Musk nem a legintelligensebb személy. Úgy értem magas az IQ-ja, de közben meg nyitott volt, és Teslához hasonlatosan szintén látnok volt, látomásai voltak. Úgy jött be ebbe az életébe, hogy azt mondta: - Tenni akarok valamit. Változást akarok hozni erre a bolygóra!

Amikor még csak 6-7 éves volt, arról beszélt, hogy csinálni fog egy olyan gépet, ami őt is és másokat is elvisz majd a Marsra. És követte ezeket az álmait. Nem nyomta el ezeket magában (megint sokatmondó pillantást vet a közönségre), és amikor mások azt mondták neki, hogy teljesen elment a józan esze, ő ezt nem így látta. Tudta, hogy megelőzi a saját korát, egy bizonyos módon.

Nem hagyta, hogy a bőség problémák az útját állják. Nem hagyta, hogy az a régi gyökér probléma – az értéktelenség – megállítsa őt. Tudta, hogy a Marsra való utazás rengeteg pénzbe fog kerülni – úgy értem, 1,75 dollárért nem lehet oda eljutni – ezért beengedte a bőséget az életébe, hogy megvalósíthassa az álmait. (ismét sokatmondó pillantással nézi a közönséget) Hatalmas kockázatokat vállalt menet közben, mert sokkal inkább hajlandó volt próbálkozni és kudarcot vallani, minthogy soha meg se próbálja. (ismét sokatmondó pillantással méregeti a közönséget, amit nevetés követ)

És közben végig ott voltak ezek a beszélgetései. Azt nem tudta, hogy kivel beszélget. Nem is gondolta volna, hogy egy angyali entitással. Csak azt hitte, hogy ez része az ő mentális folyamatának – hogy beszélgetéseket folytat ezekkel a létezőkkel. De viszonylag kis korában a drága Tesla beleérzett Musk-ba, és azt mondta, hogy „Ő a megfelelő személy. Ő a megfelelő személy. Nyitott. Odafigyel. Látomása van. Nem csak gyakorlatias. Tényleg rendelkezik a látomással, és soha nem fogja megengedni, hogy a kétség az útját állja.” (ismét sokatmondó pillantást vet a közönségre hosszasan) Tesla tehát kapcsolódott Elon Muskkal, és azóta is kapcsolatban áll vele, és rendszeresen beszélget vele.

Na most, Elon Musk soha nem mondaná azt… egyébként szia Elon! (nevetések) Szerintem most hallgatsz minket. De Elon soha nem mondaná azt, hogy ő bármit is csatornázik. Amire én azt mondanám neki, hogy „Elon, tudod létezik ez az inspirációnak hívott dolog, ami csak úgy megtörténik. Tudod, azokról a pillanatokról beszélek, amikor minden összeáll, és benne vagy ebben az áramlásban, és olyan dolgokat látsz olyankor, amit mások nem látnak. És túllépsz a kétségeiden, az emberi részeden, és egyszerűen csak megengeded magadnak, hogy abban a tágasabb, nagyobb térben tartózkodj. És ezt érzed a testedben, és azt is érzed, ahogy az elméd ezzel az egésszel rezonál, de közben azt is tudod, hogy létezik ennél több. És sok ilyen időszakod van.” És talán nem hangzanak el szavak, és talán nem mutatkozik be neked valaki azzal, hogy „Nikola Tesla vagyok, pedig Tesla az, aki veled dolgozik. Szerinted miért nevezted el több cégedet is Teslának, miközben bizonyíthatóan azt mondod, hogy sokkal inkább nagyra tartod Thomas Edisont és az ő találmányait, de mégis Teslának nevezed el a cégjeidet.”

Tehát Tesla dolgozik veled, és lehet, hogy ez most nem a szabad és ingyenes energiáról szól, de talán majd később még az is szóba jöhet. Ez most egy nagyobb látomásról szól a bolygó számára, ahol nagyszerűbben is meg lehet tenni a dolgokat, és csak isten a megmondhatója annak, hogy Elon Musk sok kihíváson ment keresztül azzal, hogy mindent egy lapra tett fel. (újabb sokatmondó pillantást vet a Shaumbrára) Nem fog vissza semmit, hajlandó kockázatot vállalni és ezt nem analizálja túl. Ez az egyik dolog, amit szeretek Elon energiájában, hogy semmit sem analizál agyon. Eljut arra a pontra, ahol összekapcsolódik azzal, amit mi a tudásának hívunk, amit érez, lát, tud, majd azt követi is.

És bizony sokszor kerül a szakadék szélére az üzleti siker és kudarc vonatkozásában, de még ezt is egy kicsikét izgalmasnak találja (újabb sokatmondó pillantás, amit nevetés követ). És kapcsolódik Teslával, és látom, hogy ez a kapcsolat bizony még jó sokáig folytatódni fog. Számomra ez izgalmas a Teslával való kapcsolatom miatt, kifejezetten Mark Twain-en keresztül. Tesla és Twain nagyon jó barátok voltak, és Mark Twain halála mélyen elszomorította Teslát, hiszen ő volt Tesla egyik legutolsó, igaz barátja. Sok időt töltöttek együtt a laboratóriumban, de a kettejüket összekötő energia kapcsolat az volt, hogy mind a ketten látomásokkal bírtak. Mind a ketten nagyon nyitottak voltak. Mind a ketten megelőzték a saját korukat. Tesla sokkal inkább, mint Mark Twain. De mind a ketten rendelkeztek a látás, az érzés, és a megnyílás képességével, ami által nagyszerű terekbe jutottak el. Kiszálltak a kicsi, kis félős, ijedős emberi énjükből, kiszálltak a dobozokból, és igazán éltek. Követték a szenvedélyüket.

Persze nekik is voltak kétségeik, ahogy nektek is – méghozzá temérdek sok kétségük volt. Szegény Teslát aztán nagyon kigúnyolták a sajtó és a tudomány emberei, és Musk-ot is rengetegen támadták, de mind a ketten túlléptek a kétségen, mert a kétségek nagyon kicsinyesek és korlátoltak. A kétségek kicsikék. A te kétségeid is aprócskák, mégis hatalmassá növik ki magukat, és minden mást eltakarnak, elfednek. Teslának és Musknak is meg voltak a maguk kétségei. Musknak még most is vannak kétségei, de olyankor vesz egy lélegzetet, túllép rajtuk, és követi a látomásait és a szenvedélyeit.

Tehát ez a kapcsolat a kettejük között, köztünk, Tesla és Musk között. Látom, hogy a kettejük kapcsolata még sokáig folytatódni fog, és nagyszerű dolgok érkeznek majd Elon Musktól, és azoktól, akik együtt dolgoznak vele, és akik energetikailag támogatják Tesla és Musk munkáját. Szóval ez a kapcsolat közöttük drága barátaim. És ez nagyon sok emlékeztetővel szolgál számotokra a saját életetekkel kapcsolatosan.

Nem csak egy újabb életre jöttetek ide. Nem azért jöttetek ide, hogy teljesen benőjenek titeket a kétségek. Nem azért jöttetek ide, hogy nyafogósak legyetek. Megtanultátok hogyan legyetek ilyenek, de nem ezért jöttetek ide. (nevetések) Nem azért jöttetek ide, hogy áldozatok legyetek. Egy látomással érkeztetek ide, valami sokkal nagyszerűbbel – sőt, valószínűleg valami túlságosan is grandiózus látomással. Úgy értem, annak látomása, amit itt teszünk esetleg túlságosan is grandiózus, de köpjünk rá, és csak csináljuk meg! (valaki azt mondja, hogy „Igen!”) Igen! Igen! És én…mindjárt beszélni fogok erről.


Shaumbra bölcsesség – 2. rész

Második rész – Linda viszi a mikrofont – ebben az elmúlt hónapban hogyan szolgáltak téged az energiák? Ez egy több választást lehetővé tevő kérdés.

LINDA: Ó!

1.válasz lehetőség: Örömteli módon.
2. válasz lehetőség: Jól, de időnként azért eléggé kényelmetlenül.
3. válasz lehetőség: Zavarosan/Összezavarva.
4. válasz lehetőség: Kínlódva, szenvedéssel.
5.válasz lehetőség: Egyéb módon.

LINDA: Hé, nem lehetne….

LINDA: Készen vagyunk?

ADAMUS: Oké, de időnként azért eléggé zökkenősen, hepehupásan.

Oké Linda, mi volt ez?

LINDA: Nem lehetne ezt az utolsót arra leegyszerűsíteni, hogy „Elég volt abból, hogy kis félős, jelentéktelen legyek?” – Ezt jelentené? (nevetések)

ADAMUS: Igen.

LINDA: Oké.

ADAMUS: Ennek itt nincs helye.

LINDA: Ó!

ADAMUS: Ennek itt egyáltalán nincs helye, hogy kicsi és félős legyél, és betakard magad a kétséggel. Egyszerűen csak nem éri meg. És ezt ti is tudjátok. Már nagyon régóta a barátotok a kétség. És az egy nagyon, de nagyon rossz barát.

Akkor az elmúlt hónapban milyen volt az életed, Vince?

VINCE: Zavaros és… (megfogja a mikrofont) …zavaros és (a mikrofon bekapcsol) …ez az.

ADAMUS: Igen.

VINCE: Nem hallom, de…

ADAMUS: Tessék?

VINCE: Tessék?! (nevetnek)

ADAMUS: Ne aggódj, én hallak.

VINCE: Rendben. Zavaros.

ADAMUS: Zavaros, értem. És miért?

VINCE: A dolgok nem működnek a megszokott módon.

ADAMUS: Ó, jó!

VINCE: Semmi. Nem csak az elektronika.

ADAMUS: Szeretném, ha beleéreznél ebbe – a dolgok nem működnek a megszokott módon – ez egy áldás.

VINCE: Hát nem is tudom, amikor elfelejtem a nagyot halló készülékem, és a szemüvegemet. (nevetnek)

ADAMUS: Az ember számára ez borzalmas, pedig ez tényleg egy áldás. Még a vége előtt rá fogunk erre térni…

VINCE: Oké, rendben. Együttműködő leszek.

ADAMUS: Oké, jó. Csak ennyit kérek!

VINCE: Meg fogom engedni.

ADAMUS: Csak ennyit kérek. Jó. Köszönöm.

LINDA: Köszönöm.

ADAMUS: Milyen volt az elmúlt hónap?

ALAIN: Biztosan valamit rosszul csináltam. (Adamus nevet) Örömteli és zavaros.

ADAMUS: Hát ez érdekes.

ALAIN: De nem egyszerre.

ADAMUS: Nem egyszerre. Inkább örömtelibb, vagy inkább zavaros volt?

ALAIN: Hát ez ide-oda váltakozott, méghozzá elég gyorsan, így nem vagyok teljesen biztos a válaszban.

ADAMUS: És bosszantónak találod, hogy a két oldal között ingázol?

ALAIN: Hát igazából ez egy jó tapasztalást, mert így meg tudod tapasztalni az örömtelit.

ADAMUS: Ühüm.

ALAIN: Elég sajnálatos, hogy nem tudok ott maradni, és ez egy kicsit zavaró.

ADAMUS: És szerinted miért történik ez az ide-oda való ingázás? Szerinted ez miért van így?

ALAIN: Túl sok még a kétség.

ADAMUS: Hát igen, az is van még valamennyi. Részben ezért is történik. ALAIN: Még túlságosan be vagyok kötve a tömegtudatba.

ADAMUS: Igen, kicsit ez is az oka. Egy szinten, de van itt valami, ami jobban felülírja ezt.

ALAIN: Ezek lennének a nagy dolgok.

ADAMUS: A nagy dolgok. És mit szólsz ahhoz, hogy ez az egész dolog arról szól – mondtam, hogy a mai napot a Mesternek és az embernek szentelem – tehát mit szólsz ahhoz, hogy a Mester bejön a bölcsességgel? Az ember persze megpróbálja ezt emberivé tenni, és ez az, ami fájdalmas napokat okoz számodra. Amikor az ember felhagy azzal, hogy megpróbálja azt megfejteni, amikor az ember rádöbben, hogy semmi sem olyan, mint amilyen volt, és úgy tűnik, hogy minden a feje tetejére áll, amikor az ember felismeri a nagy látomást, hogy mi a fene folyik itt, hogy minden megváltozik, akkor rádöbbensz, hogy „Ja, jól van. Ez csak ennek a része.” – Tehát azok az örömteli napok, amikor hagyod ezt megtörténni. A fájdalmas napok pedig azok, amikor ott van az ellenállás, amikor megpróbálod ezt emberivé tenni.

ALAIN: Igen, számomra az örömteli napok vagy órák, percek olyanok, amikre nincsenek szavak.

ADAMUS: Nincsenek rá szavak.

ALAIN: Mert nincs rá magyarázat.

ADAMUS: Igen. Igen.

ALAIN: Ez a létezés. És aztán jön a zűrzavar, amikor semmi sem működik.

ADAMUS: Igen.

ALAIN: Borzasztó dolgok vannak a hírekben, és te pedig próbálsz megengedő lenni ebben az egészben.

ADAMUS: Ühüm. Ez tényleg kemény.

ALAIN: Nagyon kemény.

ADAMUS: Igen.

ALAIN: És a szavak valahogy bejutnak az elmédbe, és az nagyon fájdalmas.

ADAMUS: Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy még egy pár éven keresztül ezt fogod tapasztalni?

ALAIN: Remek!

ADAMUS: Igen!

ALAIN: A kérdés csak az, hogy két év múlva vége lesz?

ADAMUS: Azt akarom ezzel mondani, hogy a kellős közepén vagy éppen ennek a …tudod, ott van az ember és ott van a Mester, és ezek ketten nem nagyon rezonálnak egymással. Tudod, olyan ez, mint amikor a hangvillák nem rezonálnak egymással. És ennek nem a Mester az oka, hanem az ember az, aki nem rezonál ezzel, és nem képes ezt kezelni. És bármennyire is azt mondogatjátok, hogy „Ó, én a változást akarom!” – abban a pillanatban, amikor megérkezik a változás, mint most is, elkezdesz mindennel kapcsolatban kikerülni a rezonanciából, és akkor meg azt mondod: - Ó, ez egy borzalmas nap, minden készülék tönkremegy, és semmi sem működik rendesen. – De aztán másnap meg ott vannak a pillangók és az unikornisok! Igen. Hát ilyen manapság az élet. Ha ezt egyszer megérted, és azt mondod, hogy „Jól van, erről van szó. Erről a teljes változásról van itt szó, és igen, ennek meg vannak a mechanikus részei, a biológia és az elme, amik egy kicsikét fennforgásban lesznek” – akkor sokkal könnyebb lesz ezt az egészet kezelni.

ALAIN: Be kell fejezni a gondolkodást.

ADAMUS: Nehéz dolog befejezni a gondolkodást. És az emberek azt mondják, hogy „Azon kell gondolkodnom, hogy ne gondolkodjak!” (nevetések) Ez így nem fog menni, inkább menj, és sétálj egy nagyot! Énekelj! Főzzél! Csinálj valamit!

ALAIN: Ó, nem. Ezt nem akarod. (nevetés)

ADAMUS: Melyiket? A főzést vagy az éneklést?

ALAIN: Egyiket sem. Egyiket sem. (nevetnek)

ADAMUS: Egyiket sem!

ALAIN: Maradok a sétánál! (Adamus nevet)

ADAMUS: Hallottalak egy párszor énekelni.

ALAIN: Ó!

ADAMUS: Igazad van. (még nagyobb nevetés)

ALAIN: Köszönöm.

ADAMUS: Találj egy másik szakmát! Köszönöm. Több választási lehetőséged van, ötből választhatsz. Melyiket mondod,

LULU: Egyszerre igaz mindegyik.

ADAMUS: Mindegyik egyszerre.

LULU: Az éppen azon múlik, hogy ki van előttem. (nevet)

ADAMUS: Aha. Mindegyik egyszerre, de el tudod ezt fogadni most, mert ez az, ami történik.

LULU: Lélegzem.

ADAMUS: Te is tudod, és én is tudom ember, hogy azt akarod, hogy minden szép és örömteli legyen, de éppen most egy óriási változáson mész keresztül, és mindezeket egyszerre érzed. Abszolút!

LULU: Igen.

ADAMUS: Igen. Jó. Még egy valakit kérek, mert úgy látom, kezdünk eljutni a lényeghez. Szerintem tényleg értitek, hogy mi történik itt. Igen.

SHAUMBRA 2: (nő) Szia!

ADAMUS: Szia! Szeretnél velem egy közös fotót?

SHAUMBRA 2: Naná! (nevet, a közönség pedig elámul)

ADAMUS: Oké, jól van. Akkor gyere! (elkészül a közös fotó) Jó. (nevetnek) Köszönöm.

SHAUMBRA 2: Szívesen.

ADAMUS: És most, hogy ezen túl vagyunk…

SHAUMBRA: Rendben.

ADAMUS: Szóval melyik az?

SHAUMBRA 2: Az én válaszom az „egyéb”. Mostanában meghoztam azt a döntést, hogy elengedek mindent, ami többé már nem szolgál engem. Egyszerűen csak elengedem. És ezért visszaugrottam a…

ADAMUS: Hát nem szórakoztató ez?

SHAUMBRA 2: De igen! Nagyon ijesztő meg izgalmas, és úgy érzem, hogy az univerzum valami izgalmas dolog felé visz engem! És pont meghoztam azt a döntést, hogy a lelkem legmagasabb célját követem, és teljes aktiválást akarok, és hogy azt tegyem, amiért idejöttem!

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 2: És ez tényleg nagyon ijesztő! (nevetés) És persze, itt van ez az összes hang, a családomé, meg mindenki másé. A munkahelyemen felmondtak nekem, így utazgatni fogok, és ezt a dolgot fogom csinálni, ami annyira izgalmas!

ADAMUS: Izgalmas!

SHAUMBRA 2: Ez remek! Változások történnek!

ADAMUS: És holnap azt érzed majd, hogy „Teljesen megbolondultam. Mit csinálok?”

SHAUMBRA 2: Igen. (nevetések)

ADAMUS: „Jaj, mert nekem muszáj…” – tudod – Jobban tenném, ha eltemetném magam.

SHAUMBRA 2: Teleholdkor sírtam. Jólesett az a sírás.

ADAMUS: Igen, egy kis sírás. (nevet) Igen, igen.

SHAUMBRA 2: Igen, úgyhogy továbbra is fürdőzöm az isteniben, énekelek és csak, hagyom, hogy történjenek a dolgok.

ADAMUS: Jó. Kitűnő! És el tudjátok képzelni, hogy ez milyen volt Nikola Teslának, akinek ott voltak azok a nagyszerű látomásai, és mindenki azt mondta neki, hogy megbolondult, hogy csak egy álmodozó, és hogy azt sem tudja, hogy miről beszél? És 100 év kellett ahhoz – vagy kevesebb, 75 év kellett ahhoz, hogy egy kissé elismerjék őt? De el tudjátok képzelni, hogy min ment keresztül? Ő látta és tudta, mégis mindenki azt mondta neki, hogy nincs ki mind a négy kereke, és ezért lassan ő maga is elkezdte ezt elhinni. De attól még ugyanúgy ott lobogott benne a szenvedély.

És Teslát, sőt Muskot hozom fel példaként, mert azon mentek keresztül, amin ti is keresztülmentek, de mivel ők újítók, feltalálók, másképpen tették ezt meg – mechanikusan – ti pedig az energiával és a tudattal teszitek ezt meg, ezért ez egy kicsit másmilyen, de a forgatókönyv ugyanaz. Valami nagyon meghatározott dologért jöttetek be ide, ebbe az életetekbe! Azt mondtátok, hogy „Semmi nem fog megállítani!” De aztán belementetek a tömegtudatba, a kétségbe, az elmébe, és minden másba, és hát ez elég sok nehézséget okozott.

Ezért ma valami mást szeretnék csinálni, mint amit szoktunk. Vannak diáim – amiket általában nem kedvelek. De szeretnék átmenni egy összefoglalón azzal kapcsolatosan, ahol tartunk. Igen, ha kérhetném a pódiumot! Hogy hol is tartunk.

Mindezt már tudjátok. Beszéltünk már ezekről, nincs ebben semmi újdonság. De tartsatok velem annak érdekében, hogy igazán leföldeljük ezeket az energiákat, hogy ne csak odakint legyenek, hanem ott legyenek az életetekben, és segítsenek egyensúlyban tartani a Mesternek és az embernek ezt az egymással való összejövetelét.

Akkor kezdjük is!


Hol tartunk?

Vegyünk egy mély lélegzetet! Lekapcsolhatjátok a közönség fényeket! Hozzá kell szoknom Cauldre ketyeréjéhez. (távirányítójához, amivel a diákat lehet váltogatni)

Hol tartunk? Ez egy jó kérdés.

Időnként muszáj egy ehhez hasonló szünetet tartani – Tóbiás is megtette ezt időnként veletek, amit Angyal Csúcsnak vagy Pihenőnek hívott – mert ahogy beleéreztetek a legutolsó kérdésből, bizony az energiák szanaszét vannak. És amit az elmúlt két hónapban tényleg éreztem nálatok, az ez volt, hogy az energia összevissza van, az „örömtelitől” kezdve az „én ezt már nem bírom tovább-ig.” Vannak olyan reggelek, hogy már ébredéskor nem tudod eldönteni, hogy bírod-e még, aztán meg vannak olyan napok, ahol egyszerűen csak megengedő vagy, mert már nem maradt semmi egyebed. Ennyi. Csodálatos napok, amikor megengedő vagy, az egy jó nap, és mit csinálsz másnap? Felkelsz, kikelsz az ágyból, és megint megpróbálod ezt az egészet emberivé tenni, és….

SART: Szarban vagy. (nevetés)

ADAMUS: (nevetve) Igen, ahogy ezt Sart oly sokatmondóan kijelentette, hogy „Szarban vagy. Szarban vagy.”

Megtennéd, hogy megállsz egy pillanatra és megérted, hogy ez az egész teljesen természetes? Teljesen természetes. Ha figyelembe veszed, hogy min mész keresztül, azt, hogy többszörös szinteken dolgozol egyszerre, hogy ember vagy, hogy Mester vagy, hogy multidimenzionális vagy, hogy ott vannak ezek a furcsa álmaid – és pontosan itt is kell tartanod. Tényleg itt kell tartanod. Sőt mi több, egy kicsikét megelőztétek a saját időtöket. Nagyon is megelőztétek a saját időtöket. De ezek mind a Realizáció előjelei. Csak előjelek. És ez a jó hír.

Ha mindannyian azt mondanátok nekem, hogy „Az élet tényleg nagyon jó, minden csodálatos, szeretem a munkámat, boldog vagyok a családommal, minden nap fél 6-kor érek haza, utána vacsorázok és TV-t nézek, és az élet jó.” – Akkor én elmennék innen. (nevetés) Tényleg elmennék. Azért, mert az azt jelentené, hogy még mindig buták lennétek. Nem lenne semmi tudatosságotok. Teljesen benne lennétek a tömegtudatban, annyira, hogy még én sem tudnálak onnan kiszedni benneteket. De, amikor azt mondod, hogy „Az egyik nap jó, a másik meg szar, és vannak olyan napok, amikor minden szar, és már képtelen vagyok bármit is megfejteni. Már azt sem tudom, hogy mi folyik” – na, ez tényleg jó. El tudod ezt fogadni? Oké, jó,

Hol is tartunk? Ez egy nagyon aprócska emberi csoport. Tényleg nagyon kicsi. Tudod, ha megnézed ezt, láthatod, hogy sok olyan ember van, aki időnként elolvassa vagy meghallgatja az anyagokat, de csak időközönként. És ott van egy tényleg csodálatos mag csoport – megmondjam hány embert jelent ez? Ez tényleg egy mag csoport, aki igazán elkötelezte magát a Realizációja mellett – nem a Bíbor Körnek, vagy bárminek – hanem a Realizációjának. És ezeknek a száma úgy 12-15.000 körül van. Ez valóban nagyon kis csoport, figyelembe véve a bolygón élő emberek számát. Tehát ez embereknek egy apró kis csoportja, akik a tudatnak egy új szintjét hozzák be a bolygóra. És ez bizony hatalmas feladat. Óriási feladat.


~ Megengedés

Tesla megpróbálta behozni az elektromosságot, a váltóáramot, aztán pedig megpróbálta ide behozni a szabad energiát, Musk pedig behozza a tényleg előrehaladott utazást és energia használatot. Ti pedig a tudatot hozzátok be. Soha senki nem fog könyvet írni rólatok. Soha nem fogtok szerepelni a – léteznek még egyáltalán magazinok? – soha nem fogtok szerepelni a Rolling Stone Magazin címlapján. (nevetés) Mégis, amit tesztek, az egészen egyszerűen bámulatos. Néha, amikor ezt mondom nektek, attól tartok, hogy lehet, hogy ez túlságosan megterhelő a számotokra. Mert ilyenkor azt kérdezed, hogy „Ki, hogy én? A kicsi kis én hozom be ezt az egészet a bolygó számára?” – A válasz pedig az, hogy igen. Valakinek meg kell tennie. (nevetések)

Megengeded a szabad energia testedet, túllépsz az ősi DNS-en. Ez az ősi DNS már évmilliók óta ott van. És most ezt az egészet egyetlen élet alatt próbálod megváltoztatni, itt és most. Egyébként ez FényTest-ként is ismert. De én nem nagyon szeretem ezt a megnevezést, mert mindenki valami pihe puha dolgot képzel el magának, ami ragyog, meg minden mást is csinál. Attól még ugyanúgy ott lesz a biológiád, csak hogy ez most már a sajátod lesz, és sokkal hatékonyabb lesz az energia vonatkozásában, de az nem jelenti azt, hogy ragyogni fog az a FényTest.

Én ezt a szabad energia testnek hívom, aminek nincs szüksége semmiféle külső energiára. Ez nem valaki másé. Nem kapcsolódik a DNS-hez, és semmi ilyesmihez. Mert ez a tiéd. Tehát ez is történik, és néha rád tör a sírás, és azt mondod, hogy „Jaj, ma tényleg nagyon kemény napom van. Fájdalmak vannak a testemben.” – Hát igen! Oké Tesla, élj ezzel együtt! Hatalmas feladatot vettél magadra! Nem akarok ennyire közömbösnek hangzani, de időnként muszáj ezt tennem.

Közben megengeded a tudásodat is. Amikor néha egyenesen a fejedbe mész, akkor oda be is ragadsz. Az energia megreked az agyban, az agy pedig beleviszi ezt a testbe. Nagyon egyszerű ez. De, amikor túllépsz az elmén, ahogy ezt Tesla is megtette, és ahogy ezt Elon Musk is megteszi, hogy belemennek a látomásaikba, és itt most nem a szem általi látásról beszélek, hanem arról, hogy belemennek a nagy képbe, a gnosztba, a tudásba. Már jóval azelőtt ott volt a gnosztotok, mielőtt még egyáltalán emberi agyatok lett volna. Én ezt az ősi agynak hívom. Már régóta ott van a gnosztotok, de aztán jött az elme, és teljesen átvette a hatalmat. És most visszatérünk a gnoszthoz, de ez most már sokkal teljesebb lesz, és sokkal inkább alkalmazkodóbb lesz ehhez a bolygóhoz, mit régen, amikor még rendszeresen használtad.

Te pedig nem érted, miért vannak ilyen zavaros napjaid. Változik az elméd és a tested, és ezzel egy időben még egy vendéget is behívsz magadhoz, hogy éljen veled – a Mesteredet. A Mester nem használ energiát, nem foglal el teret, semmi ilyesmit nem tesz, csak lop egy kicsikét a borból, amit megiszol – de mindössze csak erről van szó. (nevetés) Szóval most behívod a Mestert az emberi életedbe. És ez már önmagában is egy monumentális feladat, aminek életeket kellene igénybe vennie. Behozod a tiszta energiát és a bölcsességet az életedbe. És ez teljesen össze fogja cseszni az embert. Nagyon össze fogja cseszni az embert, mert az ember még mindig azon igyekszik, hogy kicsit jobban érezze magát, egy kicsit szexibb legyen, egy kicsit gazdagabb legyen. Ez pedig távozik az ablakon! Ez mind eltávozik. Mert ez egyáltalán nem fontos. Még csak nem is része annak a játéknak, amit most játszunk. Tehát ezeket a dolgokat teszitek, aztán meg azon csodálkoztok, hogy miért van az, hogy „Miért fáj időnként a hátam és különben is nagyon alacsony energiaszintű a napom.” – Na persze! Mostanra már halottnak kellene lenned! (nagy nevetés és egy kis taps) Én ezt most teljesen komolyan mondom! Nagyon komolyan mondom!

Nincs egy jó kávé itt? Egy hónapban csak egyszer jövök el ide, és nem kapok egy rendes kávét. Legalább annyit kérhetek, hogy melegítsétek ezt fel?

LINDA: Mit akartál ezzel kezdeni?

ADAMUS: Meleg kávét szeretnék.


Megváltozik az energiával való kapcsolatod

Következő dolog. Ez aztán nagy dolog! Amit most teszünk az az, hogy megváltoztatjuk az energiával való kapcsolatot. Ez egyfajta fizika, de nem kell ehhez mérnöknek vagy fizikusnak lenned. Csak meg kell értened, hogy létezik a tudat, hogy létezik az energia. A tudat hozza be az energiát abból a célból, hogy az őt szolgálja számtalan különféle módon. Ennyi. Ez Adamus alapvető fizikája.

Megváltoztatjuk az energiával való kapcsolatot, azt, ahogyan az eljön hozzád. Már elképesztően régóta ti szolgáltátok az energiát. Már nagyon hosszú ideje szolgák voltatok – szolgáltátok az elméteket és a testeteket. Csak küzdöttetek a túlélésetekért. Csodálatos volt a legutóbbi Ahmyo tanfolyamunk. Egy váltás történt, nem csak azokban az emberekben, akik ott voltak, hanem a Shaumbrában is. Ezen a ponton tartunk jelenleg, ahol megváltoztatjuk az energiával való kapcsolatot vagy dinamikákat, és az energia az a dolog, ami a teremtést manifesztálja, megnyilvánítja.

Tehát most azt mondjuk, hogy „Álljunk csak meg egy pillanatra! Nem én megyek keresztül a téren és az időn, hanem az jön keresztül rajtam. Nem én megyek ki, hogy energiához jussak, hanem az beáramlik az életembe.” És ez egy hatalmas váltás, és ez bizony nagy kétségeket fog behozni, te pedig majd csalni akarsz. Azt fogod mondani, hogy „Oké, kitartok Adamus programja mellett – minden eljön hozzám, eljön hozzám – de azért egy kicsikét még félreteszek magamnak, és még mindig keményen meg fogok dolgozni az energiáért, és továbbra is küzdeni fogok vele, csak szükség esetére.” Tesla soha nem tenne ilyet! Musk soha nem tenne ilyet! Nem tennél ilyet Elon, ugye? (belenéz a kamerába, páran nevetnek) Köszönöm, hogy ilyen sokáig fennmaradtál, hogy megnézz minket…úgy egy hete. (Adamus nevet) Tudom.

Drága Shaumbra, most én tereltem el magam. (még több nevetés) Á! Teljesen megváltoztatjuk azt, ahogy megengeded, hogy az energia szolgáljon téged. Ez óriási változás, és tényleg nagyon össze fogsz zavarodni. Vince nagyon össze vagy zavarodva attól, ami az életedben történik, mentálisan is, és minden egyéb értelemben is. Aztán veszel egy mély lélegzetet, megérted, hogy mi történik, és hagyod, hogy az energia szolgáljon. (Linda visszaadja a csészéjét) Köszönöm.

LINDA: Kérsz egy kis mentás csokit?

ADAMUS: Nem hinném, hogy kérek, viszont kérnék egy csésze teát!

LINDA: Ó!

ADAMUS: (belekortyol a kávéjába és elfintorodik) Kaphatnék egy teát?

LINDA: Milyet szeretnél?

ADAMUS: Valami gyógynövényeset, ami szabad tartású. (nevetés) Nem tudom. Bármilyet, csak ne ezt a kávét kelljen innom! Forró citromos teát kérek! Hol is tartottam? Oké.

Megváltoztatod az energiával való kapcsolatodat. És ez hatalmas dolog! És képzeljétek ezt el a következőképpen! Itt vagy a régi energiában, ahol csúszol-mászol a földön, és ahol felfelé mászol egy olyan hegyen, aminek soha nem érsz fel a tetejére. Csúszol-mászol. Forróság van, minden ki van száradva, nagyon éhes vagy, és mindenki rugdos téged. Ilyen volt mostanáig. És most veszel egy mély lélegzetet, és ott találod magad egy trópusi paradicsomban – az Ahmyo villában – és az összes energia egyszerűen csak eljön hozzád. Egyszerűen csak ott lesz. Csak ott lesz. Nem később vagy korábban, hanem pontosan a tökéletes időpontban, és pontosan a megfelelő mennyiségben. Ezt te tervezted így magadnak, és az egyszerűen csak ott van. Ez az, amit ebben az életetekben tesztek, és pontosan ez a nehézsége annak, amin éppen most dolgozunk, hogy megváltoztatjuk az energiával való kapcsolatunkat.


A tömegtudat elengedése

Ezzel egy időben elengeded a tömegtudat gravitációját. Ami egy ribanc! A tömegtudat olyan, mint a kátrány, mint a ragasztó. Az egy teher, ami nehéz és visszaszippant magába. Az Ahmyo tanfolyamunkon megtettük a tömegtudat első csodálatos elengedését, egyfajta tesztként, és nagyon jól működött.

Persze ennek érezni fogod a hatásait. Vissza fog térni, és megint megpróbál megragadni, de lényegében ezt fogjuk tenni… (Adamus mind a két középső ujját feltartja) …a tömegtudattal. Csak feltartod a két középső ujjadat és ennyi! Tudod, előbb így, (kiveszi a mutató ujját a szájából, majd feltartja a levegőbe), aztán pedig így (feltartja a két középső ujját) Próbálom leegyszerűsíteni a dolgokat, és nem akarok ehhez túl sok szót használni, de tudjátok most már itt van ennek az ideje. Itt van annak az ideje, hogy azt mondd, hogy „Tömegtudat csodás vagy, de már máshol vagy. Többé nem vagyok a rabszolgád!” (valaki azt mondja, hogy „Igen.”) Többé nem vagyok a rabszolgád! Elég volt! Elég volt! (a közönség tapsol, fütyül, és azt kiabálja, hogy „Elég volt!”) Úgy érzem magam, mintha lelkész lennék vasárnap a templomban. (még nagyobb nevetés) Hol marad a kórus, mikor szükségem lenne rá?! (valaki bekiabál, hogy „Mondj áment!”) Ámen! Ámen! (a közönség örül, nagy nevetések, majd valaki megint bekiabál, hogy „Ámen!”) M.A. – Magasztald Adamust! (még nagyobb nevetés)

Tehát ez nagy dolog, és nagyon nehéz, és emiatt lesznek olyan napjaid, amikor nagyon ki leszel merülve a tömegtudat miatt. Ami egy gravitáció.

Tartsatok most velem egy kicsit! Bárcsak megkaptam volna már a teámat! Tehát Tesla együtt dolgozik Muskkal. Itt van Mark Twain, aki Tesla barátja, és ők ketten még most is sok különféle módon kommunikálnak egymással.

És Teslának az érdeklődését felkeltette a Bíbor Kör, nem csak azért, mert beszélek róla, hanem mert teljesen elképeszti – ő egy energia újító, és teljesen elképeszti ez a teljesen új energia csavar az energia újításban, ami most történik. Soha fel sem merült benne, hogy meg tudod változtatni az energiával való személyes kapcsolatodat. Soha még csak fel sem merült benne. (Linda meghozza a teáját) Ó, na végre! Köszönöm. Utálok ilyen válogatós lenni.

LINDA: Rendben.

ADAMUS: De még mielőtt elmennél, várd meg, hogy megkóstoljam! (nevetések) Na, ez finom! Finom. (a közönség bekiabál, hogy „Éljen!” néhányan tapsolnak, és Linda megint megkínálja csokis keksszel.) Nem. Kínáld meg vele a többieket legyél szíves!

Tehát Tesla érdeklődését felkeltette a Bíbor Kör. Mi ketten jókat szoktunk beszélgetni. És nem a légből-kapott spirituális dolgaitok miatt kezdte érdekelni a Bíbor Kör, mert őt az cseppet sem érdekli. Hanem azt mondja, hogy „Rendben van, vannak itt egy páran, akik tényleg nagyon mélyen belemennek a mély fizikába, az energia valódi fizikájába” – és ez a téma mindig is nagyon érdekelte őt. Tehát egyre inkább érdekli a dolog, és most együtt dolgozik egy másik létezővel azon, hogy lényegében létrehozzanak egy kommunikációs szoftvert – de ez nem egy igazi szoftver, hanem inkább egy kommunikációs mintázat – ami segíteni fog a tömegtudat elengedésében. Ez egy frekvencia.

És akivel ezen együtt dolgozik – nem kellene, hogy meglepetésként érjen benneteket – ő a mi drága John Kuderkánk. (A közönség éljenez és tapsol) Abszolút. Látnotok kéne őket! (nevetés) Azon dolgoznak, hogy kifejlesszenek – én ezt frekvenciának hívom, de ők nem szeretik ezt a szót – tehát ennek a frekvenciának a kifejlesztésén dolgoznak. De hogyan lehet kifejleszteni ezt a kommunikációt? Korábban már mondtam, hogy az energia mindössze kommunikáció. Nem más, csak ennyi. Hogyan lehet kifejleszteni ezt a kifinomult kommunikációt, hogy az ember tényleg el tudja engedni a tömegtudatot? És ez a kezdeti munka a tömegtudat elengedésére esetleg tovább fejlődhet más dolgokra is, mint amilyen például a régi hipnotikus programozottság, meg az ilyen dolgok. De jelenleg ezen dolgozik együtt Nikola és John. És van nekik egyfajta laboratóriumuk, amiben nincsenek, vagyis mégis vannak fizikai műszerek is, úgy félig-meddig fizikaiak. És itt töltik minden idejüket, éjjel- nappal. Nem tudom mikor lesznek készen arra, hogy ezt megbeszéljék, de majd értesítelek benneteket. (Nahát! – mondja valaki) Igen, igen. (tapsolnak) Igen, szóval gondolom szeretitek a diákat.


Elég volt!

Hát ide tartunk, és most azt csináljuk, hogy azt mondjuk, hogy „Elég volt! Csak túl kell lépned a régi csatákon, a régi ügyeiden. Mert azok teljesen jelentéktelenek.” Tényleg azok. Akár Íziszért vonulsz harcba, akár az esőerdőkért, vagy bármiért is, az már nem a te harcod, nem a te csatád. Nem az. Már jóval túlhaladtad azt. Már lediplomáztál. Vannak mások, akik ezt majd megteszik. Az a sok munka, amit a múltban tettél nem fog kárba veszni. Vannak mások. És félre kellett állnod az útból, hogy helyet adj számukra, hogy ők is keresztül tudjanak menni a saját fejlődésükön, a „pandelúciójukon”. Te már egy másik helyen vagy. Ti vagytok a tudat Teslái. Ezért is mondom azt, hogy „Elég volt! El kell engednünk ezeket a dolgokat azért, hogy tovább tudjunk lépni.”

És ezt csináljuk, miközben az emberiség a saját új evolúciójába kezd bele. Sokat fogtok erről hallani, nem feltétlenül tőlem, hanem másoktól mindazokról a változásokról, amik jelenleg történnek az emberi biológiában és az elmében. Ezek már több millió éve nem változtak valami sokat. Jelenleg pedig nagyon gyors ütemben változik, annyira nagyon gyorsan azoknak a dolgoknak a megjelenésével, amikről már beszéltem, mint amilyen a mesterséges intelligencia és a nanotechnológia.

Ez az egész arról szól, amit már előre láttam abban a könyvemben, ami tényleg nagyon hamar megírásra kerül – A gépek korszaka – hogy az emberiség egy bizonyos irányba tart, és ott a tömegtudat, ami megpróbál téged visszaszippantani magába, mi pedig egy teljesen másik utat engedünk meg magunknak. Nem csoda, hogy vannak jó napok és rossz napok is ebben. Nem csoda, hogy a tested, az elméd, mindened, még az álmaid is, egyszóval minden a feje tetejére áll, és pontosan itt is kell most tartanotok.


Ősi eredet és egyszerűség

Amit itt csinálunk az nem vadonatúj. Az eredete jó messzire nyúlik vissza, és ez egy jó dolog, mert mindig visszatértek ahhoz, amiről beszéltünk, amiben megállapodtunk, és ez az atlantiszi álom Tien templomaiból, az álom Jeshua időszakából, ahol tényleg elültettük a magokat a Mester bejöveteléhez, az isteniség magvait, aztán pedig ott volt a Misztérium Iskolákban végzett munkánk. Tehát ez nem vadonatúj. Hanem a tudás követése, és folyton azt kérdezgetitek magatoktól, hogy „A helyes dolgot teszem? A célban vagyok?” – Érezz ebbe bele egy kicsikét! A legnagyobb probléma az, hogy ott vannak bennetek azok a kétségek.

Hogyan lehet ezeknek véget vetni? Nagyon egyszerűen. Először is értsd meg azt, amit csinálunk, és ezért is beszélünk erről ma. Amikor meg van a megértésed, a mentális megértésed arról, ami történik, akkor sokkal könnyebb az egész. Amikor az elme össze van zavarodva, és nincs meg a tiszta megértésed, akkor szoktál bajba kerülni. Utána pedig engedd meg azt, ami természetes, ami egyébként is mindenképpen meg fog történni.

És persze ez egyáltalán nem a nyúlszívűeknek, nem a gyáváknak való. Szinte félig- meddig komolyan mondtam azt, hogy mostanra már halottnak kellene lennetek. Ez nem azoknak való, akik csak felületesen foglalkoznak ezzel. Nem azoknak való, akik megpróbálják megmenteni a világot a New Age-es aktivizmusukkal. Nem azoknak szól, akik csak egy-két lyukat akarnak befoltozni a hajójukon. Hanem azoknak való, akik teljesen elkötelezték magukat emellett, akiknek ez a világon a legfontosabb, és akik nem fogják hagyni, hogy ez az élet úgy teljen el, hogy ezt nem csinálták meg. Nem azoknak való, aki azt gondolják, hogy „Talán majd a következő életben, vagy egy másikban.” – Ez nem nekik való. Mert ez túlságosan megterhelő. Tudom én, hogy vannak napok, amikor amiatt panaszkodtok, hogy már megint olyan kemény napotok van, kifejezetten az elme zavarodottságára gondolok itt, de vegyétek már figyelembe, hogy min is mentek keresztül. Elég nagy dolog ez minden dolgot összevetve. Minden dolgot figyelembe véve.

De ez nem azoknak való, akik csak felszínesen foglalkoznak ezzel. Nincs itt helye a hobbistáknak, és már a legelejétől fogva azzal próbálkozom, hogy kidobjam őket innen. Már mindent megtettem. Ellenszenves voltam. Bár egyébként is az lettem volna. (nevetés) De már mindent megtettem ennek érdekében, ami csak lehetséges. Elmondtam, hogy „Itt nincs helye a hobbistáknak, mert azt szeretném, ha az energia tiszta lenne azok számára, akik tényleg készen állnak arra, hogy megváltoztassák a kapcsolatukat az energiával és a tudattal.”


~ Hatások

Történik ez a sok intenzív változás a testetekben, zűrzavar támad a gondolataitokban, és azt hiszitek, hogy bediliztek. Ó, az a legrosszabb! Azok a hosszú éjjelek, amikor már gondolkodni sem vagytok képesek. Úgy értem nem bírtok leállni a gondolkodással, de nem tudtok tisztán gondolkodni. Az a legrosszabb. Közben átmentek azon is, hogy lekapcsolódtok a barátaitokról, a családotokról, a régi karmikus kapcsolataitokról, és ők meg azzal vádolnak téged, hogy valami szektának vagy a tagja, mert elhagyod a családodat, akik egyébként is folyton csak b@szakodnak veled, és lelopják az energiádat, és tudod, aztán már tényleg valami komoly baj van veled, mert azt mondod, hogy „Elég volt! Elég volt abból a régi karmából!”

Többségük tényleg nem jó kapcsolat. Tényleg nem az, és ezt te is tudod, de valahogy beleragadtál ezekbe, a múltba. Sokan már elengedtétek azokat a dolgokat, embereket, akik tényleg nem voltak jók számodra. Végeredményben megváltoztatod a családi minták, a régi barátságok, a házastársak, és mindezek teljes dinamikáját, amivel nem csak magadat szabadítod fel, teszed szabaddá, hanem a másik személyt is annak érdekében, hogy lélek kapcsolat lehessen közöttetek, ahol többé már nem a régi emberi karma áll kapcsolatban a másik régi emberi karmával. Szabaddá teszed magad.


~ Kihívások

Ezek egyike sem könnyű. Nagyon sok kihívással találjátok szembe magatokat, de mielőtt még belegabalyodnátok ebbe az egészbe, lényegében csak pár dologról van itt szó. Tudom, hogy a kihívások időnként leküzdhetetlennek tűnnek, pedig valójában nem azok. Vegyük csak szemügyre őket!

A legnagyobb kihívás, amit most látok nálatok, a kétségek, amiket a régi programozottság, a hipnózis és a tömegtudat okoz. És ezért is van az, hogy Nikola és John éjjel-nappal ezen dolgoznak, mert megértik, hogy ez a régi hipnózis és a tömegtudat kétségeket teremt, a kétségek pedig teljességgel ki fognak titeket meríteni. Ki fognak fárasztani. Elveszítitek a szenvedélyeteket, amikor sok a kétség.

Ahogy már elmondtam, Teslának és Musknak is rengeteg kétsége volt, de ők ezt felismerték. Azt mondták, hogy „Ez a kétség.” – Felismerték ezt az elmés szövegelést, hogy „Ez kétség, és én ebben semmilyen módon nem veszek részt. Elég volt!” – Igen, a kétség ott fog rád ordítani… „Igen, de te” … vagy mindegy mit mond. Te meg azt mondod rá. „Elég volt! Belemegyek a saját látomásomba és túllépek a kétségeken.” Jelenleg a kétségek azok, amit a legnagyobb kihívásnak látok nálatok.

Aztán a másik dolog meg a türelmetlenség. Ezt hallom a legtöbbször tőletek az éjszakai velem való beszélgetéseink során, hogy „Mikor fog már megtörténni? Hogy-hogy még nem történt meg?” És ismeritek a válaszomat. (valaki azt mondja, hogy „Csak engedd meg!”) Csak engedd meg! ÉS még azt is mondom, hogy lényegében ez már megtörtént. „Miről beszélsz? De nem, nem történt…” (mondja ezt vékonyka kis hangon, amin a közönség nevet) Már megtörtént. „Igen, de nem velem, biztosan valaki mással történt meg.” Pedig tudod, valamelyik nap egyszerre csak fel fogod ismerni, hogy a realizáció megtörtént, és akkor majd azt mondod, hogy „Nahát, ez nagyon könnyű. Már megtörtént. Mindössze annyit kellett tennem, hogy találkozzak vele. Csak ennyi volt a dolgom. Miért nem mondtad ezt el Adamus?” (Adamus megint sokatmondó pillantást vet a közönségre - nevetés) Köszönöm a teát Linda.

Türelmetlenség: „Miért tart ilyen sokáig?” – Nagyon sok energia beszabályozás történik – a testben, az elmében és mindenhol máshol is. Mert, ha minden egyszerre történne, akkor már nem lennél itt. A tested egyszerűen csak eltűnne – ahogy ezt ti nevezitek – spontán öngyulladás történne – és már itt se lennél! Nem mintha rossz helyre mennél, de azt a döntést hoztad, hogy itt maradsz. Tehát nagyon sok szinten történnek a változások, és tudom, hogy vannak napok, amikor ez nagyon kemény tud lenni. Vegyél egy jó, meleg fürdőt! Tengeri sóval. Igyál tényleg nagyon finom bort! Nem azt az olcsót, amit általában, bánj jól magaddal! Ez annak az ideje, hogy jól bánj magaddal és azt mondd, hogy „Ezt teszem. Megengedő vagyok” – De ott van ez a türelmetlenség.

Amikor azt mondtam, hogy a Realizációd napjának az időpontja már ki van tűzve, akkor tudni akarod a dátumot, ami egyértelmű. Engedd meg magadnak, hogy megtapasztald azt, amin éppen most mész keresztül. Ne aggódj az időpont miatt! Az ott lesz.

Akkor most vegyünk erre egy jó mély lélegzetet! Minden vezettetés, intézés alatt van. A Bíbor Tanács most már teljes mértékben a veletek való munkára fókuszál, hogy biztosítsák azt, hogy ne robbanjatok fel! (valaki azt mondja, hogy „Köszi fiúk!” – nevetések) Köszi, igen. Milyen kedves!

Egy másik nagy dolog. A másik nagy dolog: az alacsony energia szint. Egyébként, ahogy hozzáadod az energiádat ehhez a dokumentumhoz, amit most hozunk létre, ez tényleg sokat fog segíteni az utánatok érkezőknek. Egy kis könyv lesz számukra, amire rátalálnak az úton, amiben lényegében az fog állni, hogy „Oké, itt tartasz most a realizációdban.”

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet, és tényleg adjuk hozzá az energiánkat ehhez! Oké, nagyszerű.

Alacsony energia szint. Erről sok panaszt hallok, és sokszor azt hiszed, hogy ez az öregedés miatt van. Pedig egyáltalán nem ez az oka. Lényegében a test érdekes, és akik orvosok vagy tudósok vagytok, abszolút vitatkozni fogtok ezen velem. A test ahogy idősödik, egyre hatékonyabbá válik. A test arra lett tervezve, hogy egyre energia hatékonyabb legyen.

De a modernkori álláspont az, hogy a test megöregszik, majd megbetegszik, majd lemerül, és meghal. De ez egyáltalán nem ilyenre lett tervezve.

A test eredeti tervezete – amit részben ti terveztetek ilyenre – olyan, hogy ahogy test egyre érettebbé válik, egyre több tapasztalattal bír. És megtanul ehhez alkalmazkodni. Megtanulja hogyan tudja gyorsabban meggyógyítani magát. Megtanulja hogyan legyen hatékonyabb az energiával. Megtanulja hogyan lassuljon le, amit a halál folyamatának hívtok. Megtanulja, hogy legyen sokkal könnyedebb magával. Ti pedig ezt úgy látjátok, hogy amikor fiatalok vagytok akkor sok az energiátok, és a kor előrehaladtával egyre fogy az az energia. Pedig ez nem a test eredeti tervezete, tehát térjünk vissza ahhoz! Térjünk vissza a biológia bölcsességéhez! Mert az arra lett tervezve, hogy egyre bölcsebb és bölcsebb legyen, megértve azt, hogyan tudja hasznosítani az energiát, hogy az a testet szolgálja, és ne a halált használja a test szolgálatára. Ez az egyik olyan újra igazítás, amit meg fogunk tenni az energiával. Ezeknek a régi elképzeléseknek egy részét ki fogjuk dobni az ablakon, amik soha nem is voltak itt a legelején, és amik már tényleg nem szolgálnak titeket.

Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet!

A biológiád - még a FényTest bejövetelével is - a hagyományos biológiád rendelkezik azzal a beépített bölcsességgel, hogy sokkal energia hatékonyabb legyen. Semmi ne higgyetek el, amit az öregedésről mondanak. Vannak ezek a hirdetések meg reklámok, és ott van az az egész tömeges média tudatosság. De az nem igaz. A test egyre bölcsebbé válik az idő előrehaladtával. (a közönség tapsol) Köszönöm. Az öregek tapsolnak. (nevet)


~Bőség és energia

A következő dolog a listán az, ami tényleg zavar engem. Ez az én problémám a ti problémátokkal. Azokkal közületek, akiknek még mindig bőség problémáitok vannak. Miért? Miért? Jaj, ne gyere nekem a nyomorult életeddel! Nem, mert folyton csak ezt hallom tőletek, amikor felteszem ezt a kérdést. – Miért van még mindig problémád a bőséggel? – És jönnek nekem azzal a gépies programozottsággal – Azért, mert kihasználtak, áldozat vagyok, senki sem szeret, és a férfiak, meg a kommunisták, meg a kormány meg a földönkívüliek, ők mind – ez egy összeesküvés elmélet. – Ez azt jelenti, hogy biztosan jól szórakozol ezzel. (nevetések) Úgy értem, hogy ezt remekül adod elő. Biztosan élvezed.

Bárki, aki itt van, bárki, aki most online néz minket – bármelyik pillanatban bőségben lehetsz. Nem kell ehhez semmit sem tudnod az üzletről. Nem kell ehhez szuper intelligensnek lenned. Sőt, akár buta is lehetsz. Sőt, ez csak segítség. A bőség mindössze egy energiaáramlás és te hagyod, hogy az szolgáljon téged. Ennyi. Ennek semmi köze a bankokhoz vagy a hitelkártyákhoz, vagy mi is ez az új valuta, - bitcoin – cyber valuta – tehát ezekhez semmi köze. Semmi köze ezekhez. Mindössze ahhoz az átkozott értékesség problémádhoz van köze! Megengeded, hogy az energia szolgáljon téged vagy nem? Erről van szó. Ennyi. Erre azt mondod, hogy „Igen, de nekem…” - Lépj már túl az értéktelenségi problémádon! Vagy szállj be a hajóba és gyere velünk, vagy pedig húzz el a picsába innen! Nem akarunk halott súlyokat cipelni magunkkal! Utálok ennyire…nem, egyáltalán nem utálok ilyen lenni. Sőt, szeretek ilyen lenni. (nevetés)

Ahova mi tartunk, ott nincs helye a bőség hiányával kapcsolatos problémádnak! Amennyiben a bőség hiányával gondjaid vannak, amennyiben még mindig elégedetlenkedsz és keseregsz a pénz miatt, és amiatt, hogy mid van, és mid nincs, és hogy az aranyrúd mikor fog már végre lepottyanni a mennyekből, és hogy a manna, hogy fog megérkezni – akkor ezen azonnal lépj túl! Ennyi. Fejezd ezt be! Fejezd be! Ennek itt már nincs helye ott, ahova tartunk, mert ahova mindannyian tartunk az teljes egészében az irányváltásról szól, ahol megváltoztatod az energiával való kapcsolatodat. De ha még mindig nem vagy értékes, ha még mindig nem vagy erre méltó, ha még mindig áldozat vagy, ha még mindig szeretsz szegény lenni – és ezt mindannyiótoknak mondom – amennyiben bőség problémáid vannak, akkor még mindig szeretsz szegény lenni – és ennek itt már nincs helye. Amikor a tudatról és az energiáról tanulunk, és arról, hogy ezt hogyan alkalmazzuk az életünkben, akkor ennek már nincs itt helye.

Az elme persze beugrik és azt mondja, hogy „Igen, de, de…” - Rendben. Akkor tegyünk úgy, mint Tesla! Lépjünk túl a kétségeken! Terjedjünk túl rajtuk! Egy egész világnyi energia vár rád. Készen állsz arra, hogy ez szolgáljon téged? Erről van szó. Nem, nem fogsz meggazdagodni, és szegény sem leszel, mert ez egészen egyszerűen csak nem fog számítani. Ezek a szavak ki fognak törlődni a szótáradból. Egyszerűen csak a bőségben vagy, megengeded, hogy az energia szolgáljon téged.

Ez itt nem a gazdagodj meg gyorsan dolog. Ez nem arról szól, hogy olyan sok pénzed lesz, hogy repülőgépeket meg minden mást vegyél belőle. Azok egyébként sem jelentenek semmit egy bizonyos ponton, és pont ekkor tudnak eljönni hozzád. Pont ez ennek a dolognak a furasága vagy az iróniája. Amikor többé már nem számít, amikor tudod, hogy az energia napi 24 órában elérhető a számodra, és már nem igazán érdekel az egész, már nem kell, hogy vastag legyen a bankszámlád, vagy semmi nagy dolog sem kell, pont akkor tud eljönni hozzád. És akkor egyszerűen csak ott lesz. De ha ezt az egészet csak ezért csinálod, mert azt akarod, hogy sok pénzed legyen, akkor rossz helyre jöttél, és ez meg fog téged ölni. És ezt nem csak átvitt értelemben mondom, hanem szó szerint értem. Meg fog téged ölni, mert az energiák túlságosan intenzívek lesznek. Rossz helyen leszel ahhoz, hogy tényleg megengedd az energiával való új kapcsolatodat.

Tehát amennyiben még mindig ebben a szegénység tudatosságban vagy, akkor…ez itt nem a te helyed. Arra kérlek téged teljes szívemből, hogy kérlek, kérlek, kérlek, szépen kérlek menj el innen, a többiek kedvéért. Ha még mindig ragaszkodsz a szegénységhez, ha még mindig ez a névjegyed, az életstílusod, ha még mindig ezt az inget és ruhát veszed fel magadra minden reggel, akkor ez itt nem a te helyed. És ezek az emberek itt tényleg mind nagyon kedvesek. Nem fogják neked azt mondani, hogy húzz el innen a picsába, de én megmondom ezt neked. És tudod, nincs ebben semmi keménység, durvaság. Ez azt jelenti, hogy „Elég volt ebből a lószarból!” – Belefáradtam. Ez az egy olyan dolog van, amit tényleg lehúz sok Shaumbra munkát, mert itt vannak azok, akik ragaszkodnak a szegénységhez, mert nem energia újítók. Nem energia Teslák.

Mi itt nem pénzt vagy bármi mást akarunk megteremteni. Megváltoztatjuk a dinamikákat abból a célból, hogy megengedjük, hogy az energia minket szolgáljon. Megfordítjuk az egészet. Ahelyett, hogy mindent mi szolgálnánk, átfordítjuk azt az Én Vagyok-ba – Megengedő Vagyok, Bőségben Vagyok – és egyszerűen nincs itt hely számodra, amennyiben a szegénység játszmáját játszod. Most azonnal lépj túl rajta! Engedd el! Hozd meg ezt a választást magadban, aztán meg csak figyeld, hogy a bőség hogyan áramlik be az életedbe. Tudom, hogy most egy páran nagyon szidtok engem, de szerintem a legtöbben megértitek, hogy miért kell ezt mondanom. És tudom, hogy vagytok egy páran, akiknek még mindig bőség problémáitok vannak, és azt állítjátok, hogy ez nem a ti hibátok. De igen, a ti hibátok abból a szemszögből, hogy még mindig élvezitek ezt. Még mindig élvezitek. Lépjetek túl rajta! Más helyekre kell mennünk!

Jó. Á! Szeretek ekkora pöcs lenni! Akkor menjünk tovább! (nevetés)

LINDA: Nagyon jól csinálod!

ADAMUS: Köszönöm.

Tehát jelenleg arra összpontosítunk, ahol most tartunk, ha megjelölnénk ezt a Tér-Időben, akkor a jelenlegi fókuszunk, rendkívül egyszerűen, sokat beszéltem már erről az, hogy: Megváltoztatjuk az energiával való személyes kapcsolatunkat. Ennyi. Megváltoztatjuk a személyes kapcsolatunkat. A világ többi részét nem próbáljuk megváltoztatni, és azt sem, hogyan használják az energiát, ezt a saját életedben változtatod meg, hagyod, hogy ez beáramoljon az életedbe. Az energia nem csak a pénzt jelenti. Az energia mindent jelent. Energiát a testednek. Energiát, amit behozol a teremtéseidhez. Energiát a kreativitásodhoz. Mindent. Megváltoztatjuk ezt a kapcsolatot. Átváltjuk a paradigmát, vagy hogy is szoktátok ezt nevezni, de ez a legnagyobb dolog, amit most teszünk. És ezért is mondom azt, hogy nincs itt helyed, amennyiben a szegénység játszmát fogod itt játszani. Sőt, ez csak ellened fog dolgozni. Mert egy bumerángként visszatér hozzád, és alaposan nyakon vág, és tudod, hogy olyankor mi történik.

Amennyiben ezen a szinten játszadozol az energiával, ahova mi tartunk, és ha a mögöttes dolog benned az, hogy szegény vagy, és problémáid vannak a bőséggel, amennyiben még mindig ezt ismételgeted, akkor az az energia vissza fog térni, és szolgálni fogja ezt a szegénység tudatosságodat, és olyan szegény leszel, amit soha el se tudtál volna képzelni, mert ezzel csak a szegénységet energizálod. A bőség hiányát energizálod. Amennyiben tényleg készen állsz arra, hogy megnyílj és ott legyen számodra az, amit pozitív bőségnek hívunk, csak figyeld, ahogy az beáramlik az életedbe és megváltoztatja a dolgokat. Tehát itt tartunk. Ez az első számú probléma.


Vonzástól a teremtésig

Abból a dologból, amit az emberek a Vonzás Törvényének hívnak – ami rendben van, csak nagyon mentális beállítottságú, nagyon emberiesített. Ebből kiszállunk, és belemegyünk abba, amit én a Teremtés Középpontjának hívok. És ez te vagy. Te vagy a Középpont, te vagy a teremtő, és ebből áradunk ki. Nem próbálkozunk ezzel az elme trükkel, ami azt mondja, hogy „Jó ember vagyok, jó dolgok történnek velem. Jó ember vagyok, jó dolgokat vonzok magamhoz.” – Ez szarság. Ez makyo. El se hiszed. Kimondod ugyan a szavakat, de nem hiszed el azokat. Végig, miközben ezt mondogatod, azt csinálod, hogy „Egy szerencsétlen vagyok. Értéktelen vagyok. Senki sem szeret. Jó ember vagyok. Jó energiát hozok be.” – Be fogod ugyan hozni az energiát, de még szerencsétlenebb leszel, mint előtte. Ennyi. Túl fogunk ezen lépni és belépünk a Teremtés Középpontjába. És ez nagy dolog, mert általában a teremtést Istenre hagyod. (Adamus megint sokatmondó pillantással néz a közönségre) És te is Isten vagy. Ez tényleg egyszerű.

Beengeded a Mester bölcsességét az emberi életedbe. És ez egy jókora igazodási periódus. Nem arról van szó, hogy a Mester egy kellemetlenség lenne, hanem arról, hogy több millió évet töltöttél ebben a testben, ebben az életmódban, és akkor most hirtelen itt van ez a másik Jelenlét, és vannak napok, amikor ezt idegesítőnek, bosszantónak érzed, máskor pedig igazi áldásnak. Ez a bölcsesség. Bölcsesség, és bizony néha a bölcsesség tényleg nagyon bosszantó tud lenni. Például amikor mondok neked valami igazán bölcs dolgot, és tudom, hogy ez néha felbosszant téged. Jól van, ez egy rossz példa volt. (nevetések)


A gondolkodástól a tudatosságig

A másik, ahol most tartunk, és amire a fókuszunk helyeződik az, amit Új Gondolkodásnak hívok. Tóbiás beszélt erről évekkel ezelőtt, ahol elvetette ennek a magvait. És most pedig hagyjuk, hogy ez virágba boruljon. Az Új Gondolkodásban ahelyett, hogy csak az agyat használnánk a gondolkodásra, bele fogunk menni a tudatba. Belemegyünk.

Pontosan erről beszéltem nektek az előbb, amikor azt mondtam, hogy ne engedjétek, hogy az energia elakadjon az agyban. Nincs semmi baj az aggyal, csak nagyon korlátozott. Mi ennél tovább megyünk. Belemegyünk a tudatba, a gnosztba, és ez egy kicsikét ijesztő. De hirtelen felismered, hogy ez egy nagyszerű új módja a gondolkodásnak. Ez egy nagyszerű új módja a tapasztalásnak. Ez az egyik dolog, amin éppen keresztülmegyünk. Nem csoda, hogy vannak olyan napjaitok, amikor össze vagytok zavarodva.


Ez valóságos?

Felmerül a kérdés, hogy mit kellene akkor tenned? Mert folyton ezt a kérdést hallom tőletek. Nos, van egy-két alapvető dolog. Értsétek meg, hogy a Realizáció vagy a megvilágosodás nagyon is valódi a számotokra, és ez egy természetes dolog. Úgy értem, néha azon tűnődtök, hogy ez most valódi? És elkezdtek ezzel játszadozni. És akkor jönnek a kétségek, meg a reményeitek és a vágyaitok, és aztán behozzátok a sötétséget, aztán pedig a… és egy egész játszmát játszotok ezzel.

Valódi ez? Hát teljes mértékben. Abszolút az, és ez egy természetes történés. És ezen egyáltalán nem tud az ember dolgozni. Az ember dolga a megengedés. Ahogy erről beszéltem is a mostanában tartott Ahmyo tanfolyamon, azt látom, hogy a Mester részéről több a szenvedély a megvilágosodásra vonatkozóan, mint az ember részéről. Azt hiszed, hogy az ember az, hogy „Jaj, kérlek, szépen kérlek ments ki engem erről a helyről!” – De érezz már ebbe bele egy kicsit! Ott van a Mester bölcsessége és szenvedélye, és szerintem sokkal nagyobb a szenvedélye és a vágya a megvilágosodás iránt, mint az embernek. Ha ebbe beleérzel, és felismered, hogy mennyire jelentős és nagy az eziránti szenvedélye a Mesternek, akkor ez elgondolkoztat azon, hogy talán te is feljebb kapcsolhatnád a szenvedélyedet.

A Realizáció nagyon is valóságos a számodra, és ez az a tömegtudatos dolog, amin Tesla és John dolgoznak jelenleg, mert ez a tömegtudat visszaszippant magába téged, és olyankor azon tűnődsz, hogy „Akkor ez most valódi? Meg fog velem történni? Vagy ez az egész csak egy hatalmas nagy játszma?”

És akkor visszaszippant magába, és nehéz ezeket a kellemetlen napokat látnom. Mert ez nagyon is valós, és a tudásod ezt tudja, és aztán másnap a tömegtudat megragad a bokádnál, majd felmegy a csípődig, majd teljesen magába szippant az orrodig. Azok a kemény napok.

Mit tegyél? Először is értsd meg, hogy ez történik. Térj vissza ehhez a dokumentációhoz, amit éppen most készítünk. Értsd meg azt, ami történik, és akkor hirtelen eltűnik a pánik és a zűrzavar. Tudod milyen ez, hogy „Te Jó Ég! Mi fog történni az életemben?” – Értsd meg, hogy mi történik és térjél vissza ehhez. Ne csak a szavakhoz, hanem ahhoz az energiához, amit te helyeztél ebbe bele, amit mindannyian belehelyeztetek ebbe. Térjetek ehhez vissza.

És persze már annyiszor elmondtam, hogy már büfögnötök kell tőle, hogy legyetek megengedőek ahelyett, hogy ellenállnátok vagy kontrollálnátok. Hogy mi az, amit megengedsz? A Realizációdat, a Mesteredet, vagy hívd, ahogy akarod. A teljességedet. És ekkor belép az aggodalom, hogy „De mi van akkor, ha megengedem, és ezzel megnyitom magam a sötét energiákra?” Nincsenek sötét energiák. Tényleg nincsenek. Az egy régi tömegtudati játszma.

Amit egyébként megengedsz, amikor a Megengedésről beszélünk, az csak te vagy. Nem a külvilágra hivatkozom, amikor a Megengedésről beszélek. Arról beszélek, hogy megengeded a saját Énedet, az Én Vagyok-ot. Megengeded Magadat. Ennyi. Megengeded, hogy az Éned eljöjjön hozzád. Ennyi. Ez nem a külvilágról szól. Nem arról van szó, hogy megengeded Gary-t. (Tad barátját) Bár azt is megteheted. Már megtetted. (nevetések) Ez nem egy másik ember megengedéséről vagy beengedéséről szól. Hanem a Magaddal való kapcsolatodról. Ennyi. Elég egyszerű, de egészen addig fogom ismételni, amíg nem rögzül bennetek.

Ez az egész Realizációval kapcsolatosan a legelső dolog az, hogy ez nem az, amit gondolsz róla. Ez benne a vicc. A részedről egy vicc. Mert van erről egy elképzelésed vagy gondolatod, hogy ez milyen lesz. De nem olyan, úgyhogy ezt nyugodtan engedd el! A Realizáció nagyon is valóságos azok számára, akit ezt választják, majd meg is engedik. Ne dolgozz rajta! Ne tegyél erőfeszítéseket ez ügyben! Ne próbáld ezt kontrollálni, mert ez egyáltalán nem olyan lesz, mint amit az ember gondol róla.

Nem azoknak való, akik a hatalmat keresik, vagy akik az emberi állapot tökéletesítését akarják. Sőt, ez lényegében a szó szoros értelmében ellenük fog dolgozni. Ahova tartunk – és ezért is kértem meg nagyon egyértelműen azokat, akik ragaszkodnak a bőséggel kapcsolatos problémáikhoz, akik ragaszkodnak a hatalomhoz, hogy itt az ideje, hogy távozzanak innen! Látjátok ez a Bíbor Kör egyre kisebb lesz, és ez most is éppen történik, mert arra kérem ezeket az embereket, hogy távozzanak innen! (Adamus nevet) Néha muszáj kitakarítani a házat.

Tudjátok…Vagy szerezz be egy robotot, aki majd megcsinálja ezt helyetted.

LINDA: Igen!

ADAMUS: Tudjátok, vannak, akik jönnek és mennek itt a Bíbor Körben, és nincs ebben semmi jó vagy rossz. Egy páran elmentetek innen egy pár évre, majd visszajöttetek, de nem azért, hogy benne legyetek a csoportban és hogy ilyen rajongók legyetek, hanem azért, hogy hozzáadjátok az energiátokat ehhez az egész Realizációhoz. Ezek nem tanítások. Ez nem egy módszer. Havonta egyszer összegyűlünk egymással egyszerűen csak azért, hogy vegyünk egy mély lélegzetet egy biztonságos térben, és hogy arra emlékeztesselek benneteket, hogy miért vagytok itt.

Tehát vannak, akik jönnek-mennek. Aztán vannak olyanok, akik csak nagy ritkán jönnek el, akkor is csak azért, hogy ez eltereléssel szolgáljon számukra a hétköznapi életüktől. Kapnak egy kicsit, majd tovább állnak, és ez is rendben van. De van egy tényleg nagyon elkötelezett csoport, tényleg csak kevesen vannak, akik megengedik, hogy értékesek legyenek. És az értékesség bizony nagy dolog manapság. Meg fogod engedni, hogy értékesnek tartsd magad ehhez a teljes energiaváltáshoz? Mert itt most átváltjuk… létezik egy emberi sablon a fizika, a tudomány, az energia és a minden egyéb dolog kapcsolatára. Létezik egy nagyon is meghatározott sablon arra vonatkozóan, hogy az ember hogyan jut energiához a hétköznapi életében. Ez egy struktúra, egy szerkezet, és ez tudományosan elemzésre kerül, majd mindenki azt hiszi, hogy ez az igazság.

És mi ezt átváltjuk, mert ez nem igaz. A régi kapcsolatot az ember és az energia között, és most már ugye a Mester, az ember és az energia között – ezt váltjuk át. És ez óriási dolog. Tényleg hatalmas dolog.

És a Bíbor Tanács tényleg azért van itt, hogy szolgálja a Shaumbra szükségleteit. Mostanában sokan eltávoztak onnan, hogy továbbra is azokat szolgálják, akik a teremtésben tanítanak, és most a Bíbor Tanács lényegében újra arra összpontosította magát, hogy veletek dolgozzon. És erre azt kérdezed, hogy „És akkor, hogy-hogy nem teszik ezt meg helyettem?” – Mert ezt neked kell megtenned, de létezik egy energia támogatás, ami arra lett tervezve, hogy megakadályozza azt, hogy felrobbanj! Nem jó hír ez? Igen. (nevetések)

És a Bíbor Tanács most már csak a Shaumbrának szenteli magát. Nem végeznek más munkát. A Bíbor Tanács csak és kizárólag a Shaumbrának szenteli magát, és olyan dolgokat végezünk, mint amiről meséltem is, hogy John és Nikola tényleg belevetette magát a munkába…a legjobban úgy lehetne ezt megfogalmazni, hogy egy újfajta energia kommunikáción vagy energia irányultságon dolgoznak. Az energia mindössze kommunikáció. A kérdés az, hogyan irányítod? Hogy rakjuk azt úgy össze, hogy az tényleg téged szolgáljon olyan módokon, ahogy azt soha el se tudtad volna képzelni?


Következnek az álmok

Milyen álmok jöhetnek? Á! Milyen csodás álmok jöhetnek? Az álom az atlantiszi álom volt, ami azt jelenti, hogy a Realizációd miatt vagy itt. Ez nem az a Jeshua féle Realizáció, ahol egyszeriben csak a levegőben találod magad, ahol csak lebegsz egy fehér köntösben. Ez teljesen másmilyen. Ez az egész az energia és a tudat kapcsolatáról szól. Energia és tudat. Ilyen lesz számodra a Realizáció. Nem valami guru leszel, aki ott ücsörög majd a hegytetőn. Egyáltalán nem erről van szó. És nem is arról fog szólni, hogy mindenféle varázslatos mutatványokat fogsz előadni mások számára, hogy hogyan tudsz a kőből aranyat csinálni. Semmi ilyesmiről nem lesz szó. Ez teljesen másmilyen, és ezért kérem most arra az embert, hogy csak vegyen egy mély lélegzetet – máris csinálunk egy merbabh-ot – arra, hogy micsoda álmok jönnek, amit egy kicsikét átírtam:

„Felébredni, talán álmodni – ez itt a bökkenő, mert mily álmok jöhetnek ebben az ébredésben, ha majd leráztuk magunkról mind e földi bajt, ez megdöbbent.”

Ez lényegében azt jelenti, hogy keresztülmész a felébredésen, és ezzel együtt jár egy halál folyamat. Az egész felébredéssel együtt jár egy halál folyamat, de most már belemegyünk az álmokba, a Realizációba. Most jön az, hogy levetjük magunkról az összes földi bajt, a halandóságot, elengedjük a régi emberi sablont. És miféle álmok járhatnak ezzel? Teljesen káprázatos.

Ez volt a mai kis megbeszélésünk. Vegyünk erre egy jó mély lélegzetet! (a közönség tapsol) Köszönöm.


Merabh

Akkor most ez az egészet hozzuk össze egy merabh-ban! De ezt anélkül a dolog nélkül fogjuk most megtenni egyelőre. (a stábnak mondja)

Hosszú volt ez a nap, és most nagyon jó helyen vagyunk itt az energia bölcsesség értelmében, tehát csak a zenét kérem. És igen, ezt legyetek szívesek elvinni. (a pódiumot)

Vegyünk egy jó mély lélegzetet! (megszólal a zene)

Akkor most hozzuk össze ezt az egészet! Kicsikét mást terveztem, de úgy döntöttem, hogy várok még vele.

Vegyünk egy jó mély lélegzetet!

Ma tényleg összeraktunk egy élő dokumentációt. Arról beszéltünk, hogy hol tartunk. Nem hinném, hogy bármi újat is megbeszéltünk volna, csak segítettem ezt az egészet nézőpontba állítani.

Akkor most vegyünk erre egy jó mély lélegzetet, és ismerd el az emberi oldaladat, az emberi részedet, aki tényleg rengeteg mindenen ment keresztül.

Az összes megpróbáltatáson keresztülment, és szerintem mind közül a kétség volt a legrosszabb. Szerintem elég jól tudjátok kezelni a fizikai fájdalmat, de amikor bejön a kétség, az darabokra tép.

Igazából ezen fog dolgozni veletek a Bíbor Tanács. Amikor azt mondom, hogy veletek fognak dolgozni, ez nem azt jelenti, hogy egyszerre csak felbukkannak, és azt mondják nektek, hogy többé ne legyenek kétségeitek! Hanem a szó szoros értelmében a kétséggel kapcsolatos energiák átváltásán, átirányításán dolgoznak. A kétség egy energia forma, egy kommunikáció, és most szó szerint elkezdhetjük ezeknek az energiáknak az átváltását.

Azért tudjuk most már ezt megtenni, mert sokan tényleg beengeditek a bölcsességet az életetekbe. Korábban ezt nem tudtuk volna megtenni. Ha bölcsesség nélkül elkezdesz babrálni a valódi, igaz energiával, az nagyon keményen visszaüthet rád. Azt a példát mondtam erre, hogy ha valaki a szegénység játékot játssza, majd megérti az energiát, akkor az nagyon fájdalmas lesz, és csak még mélyebbre viszi a szegénység játékában.

De ahogy elkezdtétek beengedni a bölcsességet az életetekbe, most már tényleg elkezdhetjük megnézni ezeket a dolgokat. Elkezdhetjük átirányítani azt, ahogy az energia az új embert szolgálja. A régi emberek továbbra is a régi energiás dolgaikat fogják tenni, és ez nem rossz dolog. Úgy értem, ők ezt választják – hogy keményen dolgozzanak azért, hogy hozzájussanak egy kicsihez.

Mi megváltoztatjuk ezt az egész dinamikát – megengedjük, hogy az energia most már az embert szolgálja. Micsoda egy elképzelés! Micsoda egy elképzelés! Az energia meghaladja az olyan dolgokat, mint a pénz, a hatalom, és minden ilyen dolgot. Most a tiszta energiákról beszélek. De térjünk vissza az emberhez!

Nagyon nagy empátia és megértés van mindazért, amin keresztülmentél. És sok valódi csodálat övez téged mindazért, amit elviseltél.

(szünet)

Csak emlékezz erre kedves ember, hogy nem kell neked ezen dolgoznod. Ez nem a te dolgod. Ez képtelenség. Szó szerint lehetetlen. De meg tudod ezt engedni.

(szünet)

Milyen sokszor van az, hogy eljövök hozzád, mert hallom a hívásod az éjszaka közepén. Eljövök hozzád, és hosszasan beszélgetek veled, mert tudom, mennyire kemény ez az egész.

(szünet)

De mostantól már nem fogok olyan sokat eljönni hozzád éjjelente, mert meg fogod látni, hogy ahelyett, hogy én jönnék, a Mester fog eljönni hozzád. Eleinte kicsit könnyebb lenne számodra…könnyebb lenne, ha én jönnék el hozzád. Valószínűleg az én Jelenlétem ismerősebb a számodra, mert az én Jelenlétem nincs annyira közel hozzád, mint a sajátod, így az én jelenlétemet könnyebb érezned.

De azt kezded el tapasztalni hajnali kettőkor, hogy ott van a Mester, az Én Vagyok bölcsessége. És amikor félálomban vagy – tudod milyen ez néha, amikor elalszol a nappalid kényelmes foteljában – és ezen az egészen töprengsz éppen, az életeden, azon, hogy vajon eleget teljesítettél-e, eleget teszel-e, meg még olyanokon tűnődsz, hogy vajon miért van az, hogy az elektronika nem működik rendesen vagy lerobban, és hirtelen kapsz egy újabb nagy összegű számlát, hogy „Valamit rosszul csinálok? Rosszul csinálom?” – És olyankor többé már nem annyira engem fogsz érezni, hanem a Mester Jelenlétét.

A Mester Jelenléte eljön hozzád… beleérez a szívedbe, a szíved jóságába. A Mester ki akarja törölni a könnyeket a szemedből.

És a többi angyal sem nagyon lesz már ott. Tovább léptek, elálltak az útból, hogy helyet adjanak a Mesternek, hogy az bejöhessen és ott lehessen veled.

Azért ezt a hajnali kétórás példát használom, mert először is, ez a legrosszabb időszakod, ahogy ezt te is tudod. De egyben ez az az időpont is, amikor a legnyitottabb vagy. Az energia zaj elcsendesedett. Ez az az pillanat, amit, ha megengedsz és kiszállsz az elmédből, akár még érezheted is a Mestert, aki a válladra helyezi a kezét…és csak megtart téged…azt suttogva, milyen csodás álmok érkezhetnek.

Milyen álmok jöhetnek?

Erről az időről álmodtunk, ahol az emberi tapasztalás és a bölcsesség összejön egymással.

Erről az időről álmodtunk, ahol megváltoztatjuk a biológia és az elme nagyon ősi rendszerét.

Erről az időről álmodtunk, amikor a bolygón az energia tiszta szolgálatot láthat el. Erről az időről álmodtunk, ami meghaladja még Tien Templomait is. Erről az időről, ami még az angyali családokat is meghaladja, akiktől olyan nagyon régen eljöttünk.

Még valamikor nagyon régen eljöttünk onnan, amikor ott volt az aggodalom azzal kapcsolatosan, hogy az univerzumban minden holtpontra juthat, leállhat. És akkor mi – az ember és a Mester – elhagytuk az angyali családunkat, hogy egy mélyebb megértésre jussunk az energiára vonatkozóan, hogy „mi is az, miért van itt, és hogyan szolgál minket.”

Nézz csak ránk drága ember! Én a Mester, te, az ember – te és én igazából egyek vagyunk, de nézz csak ránk! Milyen álmok jöhetnek?

Azt tesszük, amiről megmondtuk, hogy meg fogjuk tenni. Megtörténik az energia Realizációja. Akkoriban még nagyon-nagyon régen az angyali családokban – ami annyira nagyon régen volt, hogy szinte már semmilyen emlékünk sem maradt róla – akkoriban olyanok voltunk, mint a kisgyermekek, akik ott úszkálnak egy energia medencében, de közben azt sem tudtuk, hogy mi az, vagy hogy mit is lehetne kezdeni vele.

Akkoriban még nem tudtuk, hogy ez az energia medence a saját tudatunk szenvedélye.

Ott úszkáltunk ebben a hatalmas nagy medencében és azt mondtuk, hogy „Akkor fedezzük fel, hogy mi is ez!” És most itt vagyunk „micsoda álmok jöhetnek!”

Te és én, az ember és a Mester – tudom, hogy hajnali két óra van, és tudom, hogy fáradt vagy. Tudom, hogy frusztrált vagy, és tudom, hogy sokat sírsz, de milyen álmok jöhetnek most, hiszen pontosan azt csináljuk, aminek a megtételét még nagyon régen eldöntöttük. Most már ez az egész az energia megértéséről és megengedéséről szól. Mert ez az, amit teszünk, kedves ember.

És tudom, hogy a legnagyobb aggodalmad az, kedves emberi barátom, hogy lesz-e elég energiád ahhoz, hogy eljuss a Realizációdhoz? Lesz-e elegendő üzemanyag a tankodban ahhoz, hogy eljuss oda, ahova tartasz?

Ezért is vagyok itt én, a bölcsesség, mert hirtelen az összes energia dinamika megváltozik. És kedves ember, tudom, hogy ezek pusztán csak szavak tőlem, a Mestertől, de kedves ember, te már ott vagy. Már ott vagy, és tudom, hogy ezek csak szavak, és az ember számára ez semmi kézzelfoghatót nem jelent. Nem jelent pénzt a zsebedben, és nem jelent üzemanyagot az autódban. Pedig már ott vagyunk.

Hadd kérjelek meg arra, hogy tedd meg ezt a nagy és merész lépést, és ismerd fel, hogy igen, jóval, sokkal több, mint elegendő energiád lesz arra, hogy eljuss a Realizációhoz.

Azon tűnődsz, hogy vajon meghalsz-e, még mielőtt ez bekövetkezhetne. Azon tűnődsz, hogy vajon ki fogod-e tudni fizetni a lakbért, a rezsit, és lesz-e mit enned, mielőtt eljutnál odáig? Azon tűnődsz, hogy vajon a magány maga alá gyűr-e téged, még mielőtt eljutnál oda? Tudom, hogy ott vannak azok a kétségeid, de pont ezért vagyok itt én, a Mester, a korszakok bölcsessége.

Drága ember, engedd meg nekem, hogy eljöhessek hozzád hajnali kettőkor! Engedd meg nekem, hogy eljöhessek hozzád délután kettőkor! Hadd jöhessek el hozzád bármikor, amikor csak ezt akarod, és én csak egyetlen egy dolgot kérek most tőled! Én, a Mester mindössze egyetlen egy dolgot kérek most tőled drága ember! Amikor holnap reggel felébredsz, kérlek emlékezz rám! Emlékezz arra, hogy hallottál! Emlékezz erre, hogy beszéltünk! Emlékezz erre, hogy a kezemet a válladra tettem.

Szinte megengedted magadnak, hogy ezt elfelejtsd, de ebből már legyen elég! Engedd meg magadnak, hogy meghallj engem, és emlékezz rám, aztán pedig sétálj velem, ahogy én is együtt sétálok veled az éber állapotodban.

Drága ember, akkor most egy pillanatra érezd a Jelenlétemet, és egyszerűen csak emlékezz rám, amikor holnap reggel felébredsz!

Vegyünk most közösen egy mély lélegzetet!

(szünet)

…mert a Mester ott áll melletted, veled, a részedként ettől a pillanattól kezdve, és közösen fel fogjuk fedezni a teremtés szépségét, és azt, hogy az energiák hogyan szolgálnak téged.

És akkor most arra kérem Lindát, hogy finoman lélegeztessen benneteket, miközben én távozom egy emlékeztetővel, azzal, hogy természetesen minden jól van a teremtés egészében.

Adamus vagyok, a ti alázatos szolgálatotokra. Köszönöm.

Fordította: Telegdi Ildikó – telegdi.ildiko66@gmail.com
Szerkesztő és magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea – timea.thomazy@centrodavida.com

Magyar szinkronos video megtekintése itt: http://www.centrodavida.com/webcast/